Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kostýmy z vietnamské tržnice, střelba mezi okvětními lístky (ó, jak stylové), obří létající fazole s Kobayashim a příběh, který vám celou dobu na škále pocitů osciluje mezi volný a ukradený. A vězte, že ani překolorizovaná stylizace MTV nezakryje skutečnost, že je vše studené jak čumák korejského psa, kterému udělali boudu v pultovém mrazáku.. Catwoman, Elektra, Ultraviolet i Aeon Flux je flus do tváře fanoušků komiksových adaptací a akčních sci-fi. Kdybych byl správné šovinistické čunče, poslal bych všechny čtyři hrdinky zpátky k plotně, ale já jednak takový nejsem, ony nemůžou za to, že je jejich filmoví adaptátoři takhle zmršili a navíc, silně pochybuji, že by některá z nich uměla vařit.. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Film ktorý sa podobá na Elektru a bohužiaľ ani nedosahuje jej kvalít asi dieru do sveta neurobý. Scifi s IQ pre 13 ročných a slabými efaktami bez akejkoľvek výnimočnej scény tak zaujme jedine obsadením Charlize Theron do hlavnej úlohy a jej futuristickým šatníkom. Niekto však o nej povedal, že by vyzerala dobre aj keby mala vedro na hlave, takže asi tak. Nielenže tu nemá čo hrať, ale takýto film by pristal skôr Mille Jovovich (alebo ona tomu filmu). ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Je to někde mezi 3 - 4 hvězdičkami. Vadila mi nedotaženost některých linií, nevysvětlené schopnosti telepatie, a paní režisérka měla natáčení akčních scén svěřit někomu, kdo s tím má alespoň minimální zkušenosti. Jinak ale zajímavý příběh, který mi připomněl Ostrov nebo Loganův útěk (ten původní, remake snad ještě není na trhu), velmi dobrá kamera a kompozice záběrů, slušná hra s barvami, a v závěru odkaz k japonským kung fu filmům. Charlize Theron sice mohli udělat lepší účes než tuhle splácnotinu, ale to je to nejmenší. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to sice vcelku paradox, ale čím více peněz Charlize Theron za svou filmovou roli dostane, tím větší je to kolaps. To se tady dá řící prakticky o celém projektu, neboť je blbý od začátku až do konce. Začneme neslanou nemastnou mytologií, která je stručně načrtnutá cca do úvodních pěti minut. Banalita je samozřejmě gigantická, ale herecké výkony a celkový vizuální patvar, kterým tenhle snímek oplýva, vše ještě umocňují. Akce je leckdy na pokraji vypnutí TV a o scénáři snad ani nemůže být řeč. Zaujme leda tak Charlize v zajímavých robách (které jsou však esteticky naprosto mimo) a její účes, na který pravděpodobně použila více taftu než by bylo třeba. Poslední dobou se skutečně točí zajímavé komiksové adaptace. Těším se na Ultraviolet. Tyto dva filmy mi totiž svojí demencí na první pohled připadají velmi similární. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nevydarené. Určite si od tohto snímku tvorcovia sľubovali oveľa viac, ale stvárňovanie akčnej hrdinky, ktorá zachraňuje svet Charlize vôbec nesadne. Určite menej ako Jolie v roli 'Tomb Raider'. Síce farebne a graficky veľmi pekne spravené, no akčné scény chabé a ako celok bol film príliš rozhádzaný. Film ktorý celkovo neohromí. 55%. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie v Berlíne bolo výnimočné tým, že štáb mohol nakrúcať na miestach, kde to predtým nikomu nedovolili. Jedná sa o priestory ako krematórium Treptow a tzv. Haus der Kulturen der Welt (Dom svetovej kultúry). Natáčalo sa aj v berlínskom zvieracom útulku. (Greenpeacak)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama