Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tajné vládní laboratoři Dr. Alan Woodman vede pokusy přetvoření mimozemské DNA v revoluční účinnou zbraň. Stane se chyba, vyrobená stvůra uteče z laboratoře a zabije všechny ve svém dosahu. Jen doktor se svým asistentem Charliem přežijí a vyšlou tísňové volání. Armáda vyšle tým pod vedením krásné, ale drsné Rity, aby našel a zničil zabijáckou nestvůru. Brzy ale zjistí, že mají co do činění nejen s ní… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

V tajné vládní laboratoři Dr. Alan Woodman vede pokusy přetvoření mimozemské DNA v revoluční účinnou zbraň. Stane se chyba, vyrobená stvůra uteče z laboratoře a zabije všechny ve svém dosahu. Jen doktor se svým asistentem Charliem přežijí a vyšlou tísňové volání. Armáda zase vyšle tým pod vedením krásné, ale drsné Rity, aby našel a zničil zabijáckou nestvůru. Připočtěte mizerné speciální efekty a výjimečně toporné herecké výkony, které nezachrání ani možná příjemná naivita díla, protože tvůrci svůj film berou strašně vážně. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha filmů s emzákem v hlavní roli, proti kterému stojí elitní tým vojáků. A opět se mu žádný voják nedokáže postavit, ale šikmooká (bohužel nehezká) vojanda mu dá dvě kopačky a zapíchne ho nějakým dranžírákem. Pro oživení je tu asi 100 záporáků (různého stupně zápornosti), nějaký trapný digi mini monstra (opravdu nepovedený) a jako obvykle labyrint chodeb utápějících se ve tmě v marné snaze o hororovou atmosféru. Hlavní emzák je podle mě tak trochu kombinace predátora (tlama), vetřelce (tělo) a psa a opice (chůze). A i když je to taková divotvorná splácanina, je to asi to nejlepší z filmu. Ostatní je jen sračka. Na ukrácení dlouhé chvíle se to dá, ale filmový zážitek nečekejte. 15 % ()

Reklama

drankeryth

všechny recenze uživatele

Film mi pripadal taky mix Votrelca s predatorom. Ten dej bol urcite odkopirovany od Votrelca. Prevedenie farieb vo filme sa mi pacili, vyzeralo to tak temne a ziadne svetle farby sa ani moc vo filme neobjavili. Stvarnenie monstra bolo take neohrabane a hlavne tie jeho pohyby. Najviac ma pobavilo ked skakal ako zaba, na tom som sa fakt zasmial:) Ani ti malicky a zakerny votrelcikovia, ci co to boli zac, boli k svetu a boli aj dost mrstny a rychly. Toto vsetko sa dalo v pohode pozriet, ale ked ukazali toho tarbaveho, akoze predatora, tak to ma uz zabijalo, pretoze kamera bola chaoticka a nie poriadne ukazat nejaky dobry zaber, ako likviduje svoju obet. Je to skoda, inac by film odo mna urcite dostal vyssie hodnotenie, aj ked film nesrsi ziadnou originalitou. ()

RAY~ 

všechny recenze uživatele

Ideální film k tomu, aby si ho člověk pustil a dělal u toho něco jinýho. Neni potřeba dávat pozor a už vůbec se zatěžovat dějem. Dokonce si myslim, že je výhoda děj nevnímat. Pobíhá tam spousta nesympatickejch herců a nesmrtelnej alien s predátoří držkou, kterej je svačí. Všechno je tak nějak vykradený, amatérský a ve tmě (radši). ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

O tomto filme som ani nevedel, že existuje. Až dovtedy, keď som si prezeral film Predátor a zbadal som podobné filmy tomuto. Pozrel som si ho a bolo to celkom zaujímavé, až na niektoré detaily, ktoré mi dosť pripomínali film Doom, s Dwaynom ,, The Rock " Johnsonom. Atmosféra, dej, scenár. Myslel som si, že je to prvá, nevydarená verzia tohto filmu, ale mýlil som sa. Vzhľadom k tomu, že Doom bol o rok neskôr, ide o asi o úplne odlišný film. Mám rád horory s príšerami a tento sa mi páčil, hoci miestami mi to pripomínalo lacné béčko z produkcie Sci-fi Chanel. Temné a strašidelné prostredie, vojaci a príšera. S Predátorom to má podobné asi to, že vojaci idú loviť príšeru, lenže nie v džungli. Je to vec názoru, či si tento film pozriete alebo nie. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama