Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Po štyroch rokoch som si to pozrel opäť a nič. V komentároch často čítam chvály na super hlášky, ale ja som žiadnu poriadnu v tom filme nezachytil. Jedna z najmenej vtipných komédií aké som kedy videl.

ThrashKohout

ThrashKohout (hodnocení, recenze)

Tenhle film není pro každého, ale podle mě je to nejlepší komedie s "huličským" příběhem, kluci to na Harwardu otočili vzůru nohama!! (: a do něj, do černýho! :D

na příspěvěk reagoval fimler

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Tumuhle já zase neříkám komedie zasmál jsem se párkrát když sem to poprvé viděl ale jinak je to dost p*ůser dle mýho i když pro někoho kultovní záležitost.

Pajush111

Pajush111 (hodnocení, recenze)

Kultovní komedie, některé hlášky jsou nesmrtelné :D (aspoň v mém okruhu :) )

steve31

steve31 (hodnocení, recenze)

Vy, kteří jste tomuhle filmu dali méně než 4 hvězdičky, by jste se nad sebou měli zamyslet. Dlouho lepší komedie nevznikne !  Nejlepší komedie všech dob. Tolik hlášek v jednom filmu, už nikdo netrumfne ! (:

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Toho překladu bych si nevšímal ;-) jinak je to ničím zajimává vyhulená komedie ale já se celkem bavil takže dávám za zábavu 2*

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

absolutne "nasmiaty" film, da sa to pozerat aj viac krat, vtipne scenky nesklamu ani po druhy krat, 5*

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Děsně trapnej film, humor nikde, a i když jsou methodman a redman dobří rapeři tak to jsou strašné herecké dřeva.. Odpad.

Striker74

Striker74 (hodnocení, recenze)

Dávám pět hvězdiček, i když asi nejsem zcela objektivní, protože jsem při shlédnutí filmu měl okořeněné tou rostlinkou, o které v celém filmu běží... Mám sice radši starší "nigga" filmy, ale tohle se mi trefilo do vkusu. Hledat v tom jakoukoli stopu reality je zbytečné, celý film je postaven na absurdních situacích. Očekával jsem "pokleslou" zábavu a té se mi dostalo měrou vrchovatou.

Drobeczech

Drobeczech (hodnocení, recenze)

Příjemná komedie ze studenského prostředí, kdy dvoum kamarádům radí jejich kamarád duch, jehož ostatky použili jako hnojivo pro kytku marihuany, a když si z ní ubalí ionta tak uvidí jeho ducha a ten jim radí při zkouškách.

Blackghoal

Blackghoal (hodnocení, recenze)

Mě osobně se tato komedie velmi líbila a připadla mi dost vtipná a trochu nechápu některá hodnocení.

hausik

hausik (hodnocení, recenze)

Jedna z nejlepších huličských komedií bez špeka to nejde .-)

macoun.j

macoun.j (hodnocení, recenze)

Kdo hulí, ten umí je film jenž absolutně plní to, co od něj lze očekávat. Je to sice "hovadina na entou", ale k jakému jinému snímku se víc hodí ten BRK?

Padler

Padler (hodnocení, recenze)

berek bych ze to distributor videl bo on se jim nezvysil mozkovej potencial ale zjevil se jim kamos ze zahrobi :D a ten jim vsechno rek

 (hodnocení, recenze)

No sem rad ze sem tuhle diskuzi necet pred tim nez sem ten film videl...prisel bych o hodne... Ten kdo to nechape, jeho chyba, at se de radsi divat na filmy s Lidou Baarovou... Vsem co maj radi kvalitni teen komedie doporucuju... Peace

 (hodnocení, recenze)

To si snad delate prdel dementi nee? Toto je nejlepsi komedia KTERU sem kdy videl NIKDY este NIKDY sem nevidel nic lepsiho a na tomto nazoru se shoduji tak s 20lidma. Ja za to nemozu ze to tu hodnoti nejake 50ti lete babky ale pro vas ten film vubec neni urcen!!!! Tak se radsi zdrzte komentare!!!! Ten film je urcen pro nactilete vyhulene pubiny a jenom ti to pochopi!!

Tafer

Tafer (hodnocení, recenze)

Tahle komedie petří mezi ty kde se člověk může odreagovat, alenečekejte od ní něco jiného.

BCMike

BCMike (hodnocení, recenze)

Pro milovniky hip hopu je to urcite skvely film. Pokud nekdo nezna cernosky humor, urcite tomuto filmu nemuze nikdy porozumet.

Reklama

Reklama