Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

vodkasesemte

všechny recenze uživatele

Co jsem to zase, doprdele, stáhnul? Natočili v posledních 20 letech něco, kde nejsou lesbičky ani žádní gayové? Na tydle se alespon dá dívat. No myslim, že jsme v tom až po uši! Fuck me if I m wrong! My last chance flower! Teach me! Okey. First off, tighten your stomach muscles. Tighten. Tighten. Tense them. They are pretty tense. Okey, next broaden your diaphragm. My what? Its here. Oh. Okay, push it out against my hand. You feel my hand? MAybe if you put them both there. Imagine the roof of your mouth is a cathedral. Its a space thing. All right, your mouth is that big that you have to fill it with sound. Deep from inside, filling the space, then throwing it out. Like how? Ten konec je super! Já to těm lesbám normálně přeju, gaye bych ale všechny spálil! ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Pohodová britská komedie, dokazující, že když je láska pravá, na pohlaví a jiných podružnostech nezáleží. Moc pěkný film, plný vtipných slovních přestřelek, který vám sice bude připomínat jiné romantické filmy, ale přinejmenším posledních 20 minut je dost nestandardních a některá žánrová klišé jsou tu moc hezky porušena (velké přiznání spícímu člověku)... Jen mě mrzí, že nedotáhli do konce vedlejší dějovou linku o věčně nezadané kamarádce hlavní hrdinky. ()

Reklama

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Jedna nejistá "žiju-si-šťastný-život,-ale-mám-pocit,-že-by-mohl-být-ještě-šťastnější" novomanželka se svým "nechápu-co-se-s-ní-děje" mužem. K tomu lesbická floristka a mažílkův "vím-že-sexy-a-všechny-holky-jsou-ze-mě-hotový" kamarád. Skončí to úplně jinak, než by všichni zúčastnění (snad kromě floristky) doufali a předpokládali. Cestou ke krásnému konci tam bude spoustu romantické atmosféry, spousta momentů rozhodnutí a spousta skvělých herců. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Britsky elegantní, vyprávěné s lehkostí a vtipem - a oběma hlavním hrdinkám jsem jejich vztah bez problémů uvěřila. Přesto jakoby příběh po většinu času klouzal spíš po povrchu ... navíc všichni byli snad až moc vstřícní a chápaví - nebo mi možná jenom chyběl nějaký dramatičtější zvrat. V romantické komedii pochopitelně neočekávám velkolepé tragické vyvrcholení jako od Shakespeara, to vůbec ne, ale závěrečná rozhodující scéna byla příliš tuctová - a v mých očích celý film tak trochu sestřelila - 3,5*. ()

alpeew 

všechny recenze uživatele

Neobyčejná romantická komedie oplývající svěžím britským humorem, která je nejen o lásce na první pohled, ale i o touze a vášni, z které není úniku, je-li ta jediná a opravdová. Rachel je zamilovaná a myslí si, že iopravdově, ale cestou k oltáři, a to doslova, potká Lucu a poprvé zamiluje opravdu , potíž je ale v tom, že nikoli do svého nastávajícího Cesta Rachel a Luce ke štěstí je trnitá a ještě o trochu víc bolestná a hledající než je zatím obvyklé, přesto končí happyendem. V tomto případě naštěstí ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama