Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Moc hezké drama s prvky komedie. Příběh je hodně těžko uvěřitelný, ale velmi romantický. Holky jsou šikulky! Mezi romantickými filmy o lásce vymykající se počin. Navíc se děj odehrává na pozadí převážně podzimní britské krajiny, což ještě romantice přidá a další plus je něžná hudba. Příjemné překvapení, nejedná se o žádne velké drama, příběh nejde přiliš do hloubky, ale zdaleka není povrchní. Téma lesbické lásky pojaté lehce, s jemným humorem a nadhledem. Pobaví vás a hlavně není tak přímočaře stupidní jako některé romantické komedie či "rádobydramata". Váhala jsem jsem mezi 3 a 4 hvězdičkami, nakonec jsem dala na celkový uvolněný dojem, atmosféru filmu a ústřední motiv, že láska je to nejdůležitějsí bez ohledu na místo, čas či pohlaví. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dievcata, nevydavajte sa bez lasky. Pocas svadby sa z vas totiz lusknutim prsta stanu lesby. Mohla z toho byt fajnova babska variacia na Call me by your name, no to by scenarista musel bud napisat funkcnu expoziciu, hlavna hrdinka by nemohla byt uplna krava alebo zase je problem iba v tom, ze som poloclovek. Skodo toho, pretoze vacsina filmu je velmi prijemnou queer romancou. Lena Headey je na zozratie, ma to srdiecko a dobre to odsypa. 6/10 ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

V skutočnom živote to možno takto nefunguje ale už za neotrelý námet a mimoriadne sympatické duo Piper Perabo/Lena Headey musím proste prihodiť. Hoci Imagine Me & You v zásade štruktúrou neprináša nič nové, predsa ide vďaka spracovaniu o svieži vánok na poli romantických komédií. Američania by niekedy asi potrebovali britský rýchlokurz aby sa naučili aj obyčajné témy točiť pôsobivo. ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Waaaa to bolo skvelé! Tak trochu nezvyčajná romantika podtrhnutá skvelým jemným humorom, ktorý ma miestami dostal do kolien. Až do konca som nevedela ako to skončí a dúfala som len v to najlepšie. Hlavné predstaviteľky mali skvelú chémiu a je škoda že spolu nemali viac scén. Ako Piper Perabo tak aj Lena Headey sú nádherné a úžasné herečky a do týchto úloh sa naozaj hodili. Tento film si určite pozriem ešte niekedy pretože ma bavil po celý čas. Tiež nechápem celkom nízke hodnotenie podľa mňa by sa to malo pohybovať v červených farbách. Za mňa 5* ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Krásně sladký film, kterého od absolutního romantického klišé dělí už jenom pár zpívajících ptáčků v parku na větvi. Naštěstí se to drží ve vkusné a příjemné rovině. Téma je těžší, ale provedení ve stylu "čert to vem, nejdůležitější je, že se máte rádi" skvěle ladí s tou ikonickou písničkou Happy Together. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama