Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Zenithgirl 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, britský humor, sympatičtí hlavní hrdinové, Londýn, moje oblíbené roční období, pěkná hudba, co víc si přát? Lena Hedey pro mě byla v tomto snímku velkým překvapením :) floristku Luce si zamilujete na první pohled anebo nejpozději od scény s punčem :) zatímco Cersei Lannister byste nejradši uškrtili... ()

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Natočit romantickou komedii tak, aby byla romantická i zábavná, je podle mě obtížný úkol, který se zatím podařil jen v několika málo případech. Tenhle film má sympatické postavy a poměrně originální (i když nerealisticky vystavěnou) zápletku, a přesto to chtělo několik pokusů, abych se jím konečně prokousala. Snad proto, že je od začátku jasné, jak to dopadne, nic nepřekvapí, a moc zábavy jsem v tom taky nenašla. ()

Reklama

pirulka 

všechny recenze uživatele

Nenáročná vzťahová záležitosť, ktorá ma celkom bavila a štyri hviezdičky dávam kvôli tomu, že to nebolo príliš dlhé a rozvláčne, vedela som si v tom nájsť aj niečo originálne a páčilo sa mi herecké obsadenie. Zaujímavá zápletka na ktorú sa dobre pozeralo, nuž ale kebyže sa mi niečo podobné stane v reálnom živote..neviem neviem. :D ()

otík 

všechny recenze uživatele

Takový malý snímek pro ty, kteří patří do menšiny a vyznávají lásku stejného pohlaví. Ačkoliv se to pro mnohé může zdát nepřijatelné, v tomto filmu je velmi lidsky ukázána situace, kdy si láska hledá cestičky, o kterých jsme neměli ani zdání a navíc je to vylíčeno s velkým nadhledem, citem a humorem. Skláním se před autory, jak kvalitně zpracovali hodně těžkou a ošemetnou látku. ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Tak pekný príbeh, že to ani nemôže byť pravda a pochybujem, že by sa toto s tak perfektným happy endom niekdy udialo aj naozaj. Fakt chválim obsadenie, Piper a Lena sú skvelé duo, ďalej výborná hudba a scény. naozaj som im fandil a želal si taký koniec, pretože veľa filmov sa končí práve nenaplnenou láskou, takže pochvala réžií. 90% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama