Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (302)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Pohodová vidlácká blbina se Seannem Williamem Scottem v hlavní roli, na které se očividně nešetřilo. Vyžití jak na poli přihlouplého humoru a děje, tak i zběsilých automobilových honiček. Nebo spíš honiček vraků? Tak či tak, ideální film, pokud chce člověk vypnout a prostě se jen bavit bez nutnosti jakkoliv zapojovat intelekt. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Rallye jak se patří. Bylo vidět, že všechnu tu akci s auty si naši bratránci skvěle užívali. Možná neseděli přímo za volantem, když šlo do tuhého, ale natočené to bylo bravůrně. Smíchu k popukání tu moc není, ale je to taková venkovská jízda buranů s několika buchtami a jedním pásovcem. 58% ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich obľúbených filmov s ľahšou témou a kopou jednoduchej srandy. Hlavne dvojička herec Scott a herečka Simpsonová sú fantastickí. Komédia amerického vidieku z rančou s dobrou hudbou a fajn zábavou s rozporom ľud a mecenáši. Trápne to nebolo, o naivitu tu nešlo, lebo to na takej jednoduchšej srande stavalo a robilo si to srandu samo zo seba, takže žiadne veľké výčitky. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ultraburanská komédia. Nespomínam si na film s väčším množstvo výkrikov a pazvukov. Inak je to totálny úlet, kde sa tvorcovia rozhodli, že nelogické momenty vo filme prekryjú ešte väčším množstvom nezmyslov aby sa to stratilo v tom dave nezmyslov. Veta nedáva zmysel? Tak potom presne vystihuje scénar. Dosť bolo karhania. Film je kačný vtipný bláznivý. A Jassica Simpson je megasexi. Paradoxne S.W. Scott je tu dosť otravný, pričom väčšinou filmom pridáva. Tentokrát to nie. Dal by som 4*, lebo som sa dobre bvavil ale je to až príliš stupidné a buranské (to slovo si požičiavam od inbých užívateľov, ale dokonale vystihuje). Takže výsledok 70% so zaokrúhlením nadol. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne.. Kvůli oranžovému Generálu Lee s vlajkou Konfederace na střeše, co driftuje po kruhovém objezdu pod dohledem sochy generála Leeho či hopsá po silnicích Georgie, jsem schopen přimhouřit oči i nad tím, že vtip vykoukne na světlo jednou za 15 minut a že mi při pohledu na S.W.Scotta začnou rudnout a slzet. Bohužel to není od smíchu, ale alergie.. Mimochodem, pečlivě udržovaná farmářka Jessica Simpson svádí k dojmu, že si v pondělí v Hazzardu zajde ke kadeřnici, v úterý k vizážistce, středa patří modeláži nehtů, čtvrtek je vyhrazen soláriu a v pátek opět hurá ke kadeřnici, protože účes za stovky dolarů už je cítit hnojem.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu bylo zničeno 250 aut. (TheSlezy)

Reklama

Reklama