Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem si to vlastně pustil. Je to taková klasická americká blbost, kde se ze zlé a protivné holky stane nakonec úplná fajn holka. No. Ale i přesto, že takových filmů jsem viděl víc než dost, tak mě to docela i bavilo. Dokonce jsme se u toho i nasmál. Takže na konec to i kladně ohodnotím. Překvapilo mě to. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná a docela svěží komedie, u které sice přesně víte co bude za 10 minut následovat, ale přesto vám to bude jedno, protože se solidně bavíte. Střet americké fifleny s britskou kulturou sice mohl být místy i ostřejší a Nick Frost se tam zdrží bohužel jenom na moment, i tak to ale solidně uteče a člověk u toho může pěkně vypnout. Navíc Emma Roberts je fakt cute a doufám, že o ní ještě uslyšíme. Prostě dobrej komediální výplach u kterého se zasmějou nejen puberťačky. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Anglie je tak daleko. - A přesto tam mluví americky!" Pohádek o polidštění rozmazlenejch pipinek, vybavenejch smrtelnou dávkou závislosti na konzumním způsobu života, bylo natočeno několik hromad. Nejsem jejich zarputilým fandou, protože se většinou jedná o nepříliš koukatelný záležitosti, ale tenhle souboj s disciplínou rozhodně patří ve svý povrchní kategorii k těm podařenějším. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Skvělý film pro teenagery věkem i duší :) I když už jsem pár let za hranicí puberty, pořád mě tenhle film víc než baví. Chtěla bych se někdy vrátit do doby, kdy mi bylo 16, všechno bylo takové jednodušší, jako tady. I když se tu objeví problémy (škola, kluk, boj s autoritami, se ztrátou rodiče), všechno se snadněji vyřeší, než když je člověk dospělý. Líbí se mi konfrontace Americky a Velké Británie s tím, že Amerika z toho vyleze jako poražený :D "At least they speak American." Co to o těch Američanech vypovídá. Ale zpět. Výborný soundtrack je třešnička na dortu.A Emma Roberts mě tu přesvědčila, že má šanci stát se přinejlepším tak dobrou a slavnou herečkou jako její teta (pro mě možná i lepší, protože jsem Julii nikdy moc nemusela). ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Poměrně klasická záležitost co tu byla nesčetněkrát a ještě víckrat asi i bude. Osobně tenhle druh filmu speciálně nemám rád. Nicméně díky osazenstvu kolem Emmy Roberts (vč.) a takovému lehčímu přístupu (těch extrémně hlupých chvil tam bylo na daný typ filmu pramálo) mám ze snímku přeci jen slušný dojem. Že by se dalo mluvit o nějakém zázračném nadprůměru, to určitě ne. Ale o slušné podívané, která nikterak neurazí a snad i pobaví asi ano. Příběhově jasné od začátku, ale pro účely filmu dostačující (alespoň co mě se týče). 60% PS: Pořád věřím, že z Emmy Roberts bude jednou Herečka. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Po tom, ako Kate a Poppy prinesú Poppin kufor, obe majú mokré vlasy. Potom dievčatá pripomenú Poppy, aby si obliekla školskú uniformu než zazvoní, obe majú stále mokré vlasy. Keď zazvoní, stále majú mokré vlasy. Ihneď v ďalšej scéne však majú obe dokonale suché vlasy a Poppy je až príliš upravená. (martin1m2)
  • V scéne, keď dievčatá trénujú lakros, Poppy sa ušpiní od blata. V ďalšej scéne je však toho blata viac a má iný tvar. Je to ešte skôr ako sa začne očisťovať, takže by si ho sama nemohla rozpatlať po tvári ešte viac. (martin1m2)

Reklama

Reklama