Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediná škoda a čo ma mrzí na filme, že aspoň stručne nepriblížil ako sa Fifty dopracoval na to, kde je teraz. Čo je s jeho ženou a dieťaťom a podobne. Ale inak som veľmi rád, že sa Fifty rozhodol zdokumentovať svoj život a objasniť každému(aj mne), kto si myslel, že je len posratý zazobaný rapper, čím musel prejsť a že jeho život nebola prechádzka ružovou záhradou. Dokonca sa mi páčili aj soudtrackové songy, čo je u mňa pri filmoch výnimka. 80%. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je až příliš roztěkanej, nemá nosnou myšlenku. Jako parafráze Curtisova života je to koukatelný, a zaručeně je to zřejmě nejlepší věc, kde Fifty hraje prim. Ten přitom není v roli ani výbornej, ani zlej, je ovšem škoda, že ho po herecký stránce zastíní jeho mladší verze. Určitý momenty snímku jsou skvělý, například scéna s rvačkou ve sprše pro mě byla jednou z nejsilnějších částí filmu – jen proto je právě zlý, že je tam trochu mimo, slouží jen jako dost nepřirozenej způsob, jak spřátelit hlavní postavu s Bamou. Že z toho se pak vyklube maniak taky scénáři nedělá těžkou hlavu, jako spousta jinejch scén, který vedou do slepý uličky a jen způsobujou, že je celej snímek dost rozlítanej. 117 minut je na něco podobnýho příliš dlouhá stopáž, a konečný životní vítězství hlavní postavy není pro diváka ani v nejmenším uspokojivý. Mám před sebou doopravdy patetickej snímek, tak proč mi chybí katarze? ()

Reklama

Smileface 

všechny recenze uživatele

Film nic moc, ale dalo se to čekat. to sepp: Vliv médií na společnost je veliký, ale kdo chce poslouchat alternativní hiphop své si najde.Těžko ale nutit lidi nekupovat si alba co se jim líbí jen proto, že jsou "masová". U nás taky většina lidí čučí na superstár a kupojí to samé pořád dokola, takže naprosto nechápu proč se nad tím pozastavuješ. Ostatně u filmu to funguje podobně. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Hopery teda vážně nemusim a ke shlídnutí tohohle jsem byla tak trochu donucená, protože mě ostatní přehlasovali, ale teď toho fakt nelituju. Nebylo to jen o hip hopu čeho sem se bála, byl to smutnej a realistickej příběh, který za skouknutí rozhodně stál. Z 50Centa by si měla vzít příklad Paris Hilton. Fifty totiž zvládá levou zadní jak hraní tak i pěveckou kariéru, zato Hilton je levá ve všem. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nigga gangsta rapper. Slyšíte tohle a je vám jasný, o čem je celej film. Kupodivu to ale není úplná snůška sraček a jak nemám americkej hip-hop rád, tak sem se náramně hodí a líbí se mi. Ani chvilku sem se nenudil, akorát jsem měl mezi těma černejma trochu zmatek. Nigga kultura není tak zřetelná a protlačovaná jak v jinejch filmech (všude jen r'n'b) a to se mi líbí. Myslím, že námět není jen pro lidi, co chcou být v ghettu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 185krát, což je 1,38krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • 50 Centa prehovoril Terrence Howard, aby urobil jeho nahú scénu. (Flipper)

Reklama

Reklama