Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film sem se strašně moc těšil a potom co jsem si tu přečetl ty zajívamé komentáře tak jsem byl i zvědavý a taky si myslím že je škoda že ten film nebyl u nás v kině.Každej kdo se aspoň trošku zajímá o Hip-Hop tak ví že 50 cent ( i když je komerční ) tak dělá dobrý Hip-Hop a jeho herecký výkon v tomto skvělým filmu mi dokázal že by z něj mohl být i herec.Film je opravdu skělý , celkem i reálný a drsný.Moc se mi to líbilo a určitě si to najde možná místo v mých TOP20 filmů.Ještě bych se měl zmínit o výborném sountdtracku který je nabitý dooost dobrými pisničkami.Joo a taky bych neměl zapomenout SEPP: vyliž si p*del a nechápu co sem pleteš G-unit.Každý kdo má rád Hip Hop by tento film měl určitě vidět.Doporučuju. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další divácky vděčná variace na téma, jak se někdo dostal z nehostinných poměrů až na pozici respektovaného člověka. Tentokráte zde ale máme vlastní životopis nepříliš přesvědčivého herce (jinak zpěváka) 50 Cent, kterému navíc hází klacky pod nohy scénárista. Některé dialogy skutečně donutí k nevěřícnému úsměvu na tváři. Režisér (překvapivě Ir Sheridan) naštěstí leccos napravil (kamerové filtry), díky němu to relativně odsýpá, i když stále nevím, jestli si tyhle pohublé tři hvězdičky skutečně zaslouží!! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nevedel som si predstaviť, že film o gangstrovi, z ktorého sa stane uznávaný rapper (ešte k tomu s ksichtom 50 Centa), by ma mohol niečím zaujať. Lenže Sheridan nie je nejaký pouličný gangsta režisér, ktorý by chcel natočiť nejakú cool záležitosť pre afroamerickú mládež, je to režisér, ktorému išlo o to previesť na plátno príbeh chapca, ktorý pod tlakom okolností pochopil, že to takto ďalej nejde a snažil sa so svojím životom niečo urobiť. To, že k tomu voľne poslúžil Curtisov životopis, je vlastne vedľajšie. Žiadna adorácia jeho osobnosti sa nekoná, kvalitný film ale áno. ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Bez žádné upjatosti k hip hopové kultuře, či náklonnosti k rapu, čistě neutrálně říkám, že ten film má šťávu. A jestli je ten příběh opravdu příběhem Curtise Jacksona alias 50 Centa, smekám i před ním. Nebýt nudnějších pasáží ve filmu,dal bych 4 a půl hvězdy.P. S. :nechápu kometáře KryplXxXe a dalších,co mají problém s barvou pleti. Chlapci, to jste na špatné stránce, tady se hodnotí filmy! ()

Teapag 

všechny recenze uživatele

Další autobiografický snímek o raperovi. Skvělej film, ocení o zvláště ti, co poslouchají a mají rádi rap, stejně tomu bylo i 8.míle. Ději se nedá nic vytknout. Zobrazuje těžké začátky jednoho z nejznámějších raperů současnosti a i celkově je film moc povedený. Na filmu sem nenašel nic co by mě nudilo, nic špatného a tak mi prostě nezbila jiná možnost než dát pět hvězd. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • 50 Cent napozeral všetky filmy Jima Sheridana, aby sa pripravil na svoju rolu. Jeho najobľúbenejší je The Boxer (1997). (Flipper)
  • Náklady na výrobu - přibližně 40 milionů dolarů; tržby v USA za první víkend - $12 020 807 (1652 kinosálů). (Steew)

Reklama

Reklama