Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Přímočará a místama hodně hrubozrná parodie na teenagerovský filmy, hlavně o proměně ošklivky v krasavici. Ale našel jsem tu třeba i narážku na docela starej Breakfest Club. A narážka na film, kde je Drew Barrymore ve 40 letech na střední, ale se sedmdesátiletou bábou... to je mazec. A luxusní je i scéna, kdy jí fešák chválí, jak svěle maluje a pak je záběr na obrázek na úrovni předškoláka. No a pak taky banán se šlehačkou nacpaný v řiti jako paví pera. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Tainted Love - Marilyn Manson [3:21] ,2. Never Let Me Down Again - Smashing Pumpkins [4:00] ,3. Blue Monday - Orgy [4:26] ,4. The Metro - System Of A Down [2:59] ,5. But Not Tonight - Scott Weiland [4:50] ,6. Message of Love - Saliva [3:48] ,7. Bizarre Love Triangle - Stabbing Westward [3:43] ,8. 99 Red Balloons - Goldfinger [3:50] ,9. I Melt With You - Mest [3:19] ,10. If You Leave - Good Charlotte [2:45] ,11. Please Please Please Let Me Get What I Want - Muse [1:58] ,12. Somebody's Baby - Phantom Planet [2:52], ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Teď není ta správná příležitost zatleskat..V tom má jeden týpek z tohohle filmu pravdu.. Zase ta typická americká komedie rádoby pro mladé, která si opět myslí, že čím více nechutnosti a nevkusu tím více zábavy.. Pár dobrých gagů se přeci jenom najde, tak pitomé jako Klub sráčů to zase není, ale to je tak nějak všechno.. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Docela mě zaujalo, kolik tady píše uživatelů, že to neni parodie. Tak to by mě zajímalo, jak si dotyční takovou parodii představujou. A co jsou potom třeba Žhavý výstřely? To taky neni parodie? Při prvnim shlédnutí jsem ani nestíhal počítat, jaký všechny filmy to paroduje. O vtipnosti jednotlivejch scén by se dalo diskutovat, ale já jsem se u toho skvěle bavil, takže dávám 4 hvězdičky. A jestli je někdo taková citlivka, že mu tenhle film připadal nějak extrémně nechutnej, tak ať se radši nedívá na Klub sráčů, protože to mačkání beďarů by ho asi zabilo. Jinak si myslim, že hodně lidí tenhle film předem odsoudilo už jen kvůli tomu dementnímu českýmu názvu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bulšit není nic originálního, ale jako popkulturní parodická vykrádačka všeho možného, mě fakt dost baví. Tenhle fekálně oplzlý humor mám prostě rád. A strašně rád mám v komediích postavy s Touretteovým syndromem (i když je v těchto případech vždycky strašně přeháněn - vulgární mluva je jeho jen vzácným projevem, faktem však zůstává, že mě touto dědičnou chorobou stižená roztleskávačka lámala do kolen). Jaime Pressly, jak mi z počátku byla nesympatická, se pomalu ale jistě probojovává mezi mou desítku oblíbených hereček a říct mě tak neuvěřitelně zasněně Mia Kirschner, abych se na ni vykálel, neváhal bych ani minutu....... Obecně řečeno, je to blbost a ani mě zdejší hodnocení nepřekvapuje (teda jo, překvapuje, jak je vysoké), na druhou stranu, mě přesně tohle baví a Bulšit mi v tomhle ohledu docela sedí. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a okolí. (Real Tom Hardy)
  • Proslov o plánované ztrátě panenství třech kluků po škole je jasnou parodickou narážkou na stejnou scénu v Prci, prci, prcičky (1999). (TaNya_)
  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno