Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdysi nepochopená parodie, která si více příznivců nenašla ani poté, co byl tento žánr definitivně degradován. Pro mě je ale Bulšit na nejzazší hranici balancující film, který si z mého milovaného žánru dělá legraci právě tím, že dává najevo, jak moc ho tvůrci mají rádi a mají nasledovaný. Ano, fekálií je mnoho. Ale dopointování snad každé zápletky to skvěle vynahrazuje. ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Nejspíš jsem předurčen jít proti většině. Jsem fanda teen filmů, znám je a Bulšit tudíž dostal nový rozměr. Skutečně to není film pro všechny, někomu může přijít humor na úrovni dementní babičky po liposukci mozku, ale hlášky typu "Jaktože jsou na školních věčírcích všichni profesionální tanečníci?" nebo "Zpívám tuhle písničku jenom protože jsem černej." jsou prostě geniální. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úbohá náhradka paródií na teenegerské komédie. Ak sa niekomu zdajú sprosté slová a výrazy smiešne, tak je to komédia pre neho. Takéto filmy priam nenávidím, sú určené len pre študentov s IQ tak do 70 .. Nechápem, ako tento film mohol niekto vydať. Je to vlastne krávovina o ničom. Trápne vtipy striedajú nechutnosti. Film sa snaží zaujať práve niečím vulgárnym a prehnaným. Nechápem ako mohol v tomto snímku hrať Chris Evans, i keď on vlastne ešte nebol tak známy herec akým je dnes. Ak sa tomuto filmu vyhnete, urobíte správnu vec. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Po všech těch Prcičkách a dalších ze stejného tématu čerpajících filmů přišel snímek, který si z této "pseudokultury" udělal nehoráznou prdel. Film, jehož hodnocení úzce souvisí s tím, za jakých okolností jste ho zhlédli, nebo ještě lépe řečeno, jaké vzpomínky s ním máte spojené. Já jsem jej viděl v době své puberty, s kamarády a na začátku všemožných, ehm- řekněme dobrodružstvích... Prostě pokaždé, když vidím "Not Another Teen Movie", mi to tuto dobu připomene. Je až s podivem, že tak správně ujetá komedie je vlastně parodií na nemožně ubohoučkou americkou teen romanci "Taková normální holka". Krásné Chyler Leigh (nezapomenutelná zpomalená scéna na schodišti) a Jaime Pressly (mj. Joy z My Name Is Earl) a samozřejmě, jako třešnička na dortu, skvělý doprovodný klip od Marilyna Mansona (Tainted Love). Těch 41% místního hodnocení je nezasloužených, Bulšit je totiž fakt skvělá jízda na různé (nejen) filmové párty... Pokud se vám líbilo Scary Movie, Not Another Teen Movie vás rozesměje také. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, v ktorej Chris Evans spieva na tribúne, je jeho skutočný spev bez akejkoľvek dodatočnej pomoci. (Real Tom Hardy)
  • Proslov o plánované ztrátě panenství třech kluků po škole je jasnou parodickou narážkou na stejnou scénu v Prci, prci, prcičky (1999). (TaNya_)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)

Reklama

Reklama