Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Teď není ta správná příležitost zatleskat..V tom má jeden týpek z tohohle filmu pravdu.. Zase ta typická americká komedie rádoby pro mladé, která si opět myslí, že čím více nechutnosti a nevkusu tím více zábavy.. Pár dobrých gagů se přeci jenom najde, tak pitomé jako Klub sráčů to zase není, ale to je tak nějak všechno.. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Je to strašná hovadina s dementnim scénářem, ale já zas nemám potřebu si vytvářet image intelektuála, takže mi vůbec nedělá problém říct, že mě to dost pobavilo. Jinak ten film je ideální podívaná pro člověka, co zrovna nemá chuť sledovat něco s hlubokou symbolikou a složitým dějem, ale jenom se příjemně odreagovat. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že Bulšit se bude řadit k těm lepším parodiím. Dobré to sice bylo, ale né až zas tak vtipné jako jsem předpokládal.. Vlastně nejvíc mě bavila sprostá rozstelskávačka! :D Jinak tuhle parodii bych přiradil k Děsnému Dojáku. Trapná kravina, ale místy alespoň vtipná. Hodnotím vždy spíše to, jak se u filmu bavím a ne jeho úroveň. Takže k odpadu se nepřidávám, ale na víc než průměr to taky nemá.. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdysi nepochopená parodie, která si více příznivců nenašla ani poté, co byl tento žánr definitivně degradován. Pro mě je ale Bulšit na nejzazší hranici balancující film, který si z mého milovaného žánru dělá legraci právě tím, že dává najevo, jak moc ho tvůrci mají rádi a mají nasledovaný. Ano, fekálií je mnoho. Ale dopointování snad každé zápletky to skvěle vynahrazuje. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Proslov o plánované ztrátě panenství třech kluků po škole je jasnou parodickou narážkou na stejnou scénu v Prci, prci, prcičky (1999). (TaNya_)
  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)

Reklama

Reklama