Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Recenze (83)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,449,638Tržby Celosvetovo $16,907,725Tržby za predaj DVD v USA $12,104,582 //počet predaných kusov 726,201║ Nechutná umelosť! /5%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jennie Muskett: 1. I Came To Party ,2. Party Like That ,3. Live Like I'm Rich ,4. Material Girl ,5. Ready To Go ,6. DOIN IT ,7.Temporary Life (Ordinary Girl) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nic chytrého, nic mimořádného. Je to film pro určitou skupinu a ta skupina není malá. Před 10 lety, jako malá holka, bych asi jásala. Možná bych si koupila dokonce stejné šaty či boty jako měla jedna z představitelek. Teď to spíše řadím do dětských holčičích filmů. Přesto takovým filmům fandím. 2, 5 * ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pro případy, kdy se třeba budete rozmýšlet, jestli dát nějakému filmu odpad, neškodí občas kouknout na něco takovéhleho. Pokud je ve vás alespoň kouska smyslu pro objektvnější posouzení filmových kvalit, možná si ho příště lépe rozmyslíte. Sám ho nedám jednoduše jen proto, že jím šetřím na trochu jiný druh filmů a je možné, že nějaké pětileté holčičce by se to mohlo i trochu líbit. Kdo tohle vydrží od začátku do konce, má u mě bobříka odvahy. ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

No to mě poser na má holá záda! Tahle myšlenka mě nejčastěji napadala při sledování tohoto skvostu. Abyste rozuměli, já tento film nejdřív jen na půl ucha slyšel, protože si ho ségra před nějakou dobou pouštěla. A už tenkrát jsem byl zhnusen, ale příčí se mi hodnotit film jen z poslechu. Tak po velice dlouhé době jsem se odvážil a pustil si to. Řeknu vám, některé filmy prostě MŮŽETE ohodnotit, aniž byste je pořádně viděli. Je mi fakt záhadou, kde na to sakra berou prachy, točit takovýhle sračky. Asi si to zaplatili Hilary a Haylie samy, jinak to nevidím. Jo a co v tomhle dělá Anjelica Huston to mi fakt hlava nebere! Takže, pokud chcete strávit hodinu a půl smysluplněji, mám pro vás řadu lepších aktivit. Od sledování jiného filmu, až po hraní piškvorek sám proti sobě. Garantuju vám, že se pobavíte mnohem víc. Tomuto se zdaleka vyhněte! ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Jasně, určitě to není žádný film století, ale házet tomu rovnou odpad? Scénář je takový typicky holčičí, humor je taky typicky holčičí, prostředí je taky typicky holčičí... No kluk na tom vlastně mimo toho, že se tam pohybují hezké holky, asi těžko najde něco, co by ho zaujalo. Ale sestrám Duffovým ty role vyloženě sedly, parafráze na sestry Hiltonovy je zjevná a kdybych byl holka, klidně bych tomu tu pětku vlepil. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Dvě velice nesympatické dívčiny pobíhají na vysokých podpatcích v příběhu nevalných kvalit s průhlednou rádoby detektivní zápletkou. Chybí tomu švih, vtip a některé zbytečné nefungující scény by nebylo od věci vyřadit. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tyhle holky jsou spíš v pytli než v balíku. A celý film s nimi. Afektované přehrávání má zřejmě zamaskovat absenci humoru, nebetyčnou nudu, hloupost scénáře i režisérskou bezradnost. Bohudík je to pitomé tak moc, že je to občas svým způsobem až zábavné. Ale zase ne dost na to, aby se to vydrápalo o hvězdičku výš. ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Ouch ... uječený ségry v hlavních rolích, samí neherci ve vedlejších, pitomé dialogy, které vás nutí opakovat si pořád dokola evergreen téhle povrchní kraviny - "What?" . Usmát se? Zapomeňte, to byste si museli odmyslet celkem reálnou představu, že jsou Duffky takové i ve skutečnosti. Navíc proč se křenit, když to všechno, čest výjimkám, bylo myšleno vážně? Hlavně, že jsou teď H+H v balíku, což? ... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já si spíš myslím, že tvůrci chtěli parodovat známou Hilton family, páč tohle jinak nevymyslíš. Dvě zbohatlé pipky s IQ tak max 50, co si myslí, že jim svět leží u prdele, najednou pocítí, co to znamená opravdový život…Hilary si k tomu pozvala svou sestru Haylie Duff, ovšem ani to nepomohlo. Pěkné ksichty a postavičky totiž ještě neudělají ze sračkoidního scénáře aspiranta na Oscara. Náctileté asi budou slintat blahem, ovšem to je tak vše, čeho tento kousek mohl docílit… ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Komedie bez vtipu, na téma, které bylo už mnohokrát zpracováno lépe. Holky Duffovi by mají problém - jsou zároveň zpěvačky a herečky, ale ani jedno nezvládají dobře. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu tohle není pro mně dvě důležité krávy v komedie ježíš kotě pozor Armani, někdy se to přežít dá ale tohle byla i na mě nudná síla. Hilary Duff je i lepší herečka ale tady ne. Někdy je ztráta času se vůbec dívat. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ou ou material girls. :) Dosť bláznivá komédia so zaujímavým obsadením dvoch sestier, z ktorých sa mi Hilary určite páči viac. Film sa stal síce všeobecne prepadákom, ale mne sa páčil, bol dosť úsmevný so štipkou romantiky a ako paródia na niektoré bohaté deti celkom trefný. ()

Zayl odpad!

všechny recenze uživatele

Další promarněnej čas u americký trapnosti. Už jen to, že za tohle dokáže někdo utrácet peníze, aby se to vůbec natočilo, je s podivem. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Osobne mám tento film na úrovni ohavnosti V.I.P s Pamelou. Nudný dej, žiadny spád, o herečkách sa lepšie ani nezmieňovať. Aspoň, že sa na ne dá pozrieť, ale iba keď stopnete film, akonáhle film odpauzujete celé čaro sa stráca. Čistá umelá gumovačka mozgu. Odporúčam sledovať od dvoch promile v krvi a viac aj tak si to ráno pamätať nebudete. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo z toho důvodu,že se odjakživa i ve svém věku se snažím dávat druhou šanci filmům Hilary Duff - jakkoliv vypadají hloupě.Tento film nevypadá a ani extra není zas až tak skvělý jako ty 3/5 ale když to vezmu z čistě pragmatického hlediska,tak musím říct,že mě to občas i pobavilo.Sledování tohoto filmu mi působilo menší bolest, než poslech mistra Bobra(samozřejmě NEDOPATŘENÍM)a nebo třeba umečené Rihanny nebo Beyoncé či Madonny.Tím chci říct,že jakkoliv se tento film hloupě dokáže tvářit tak je tam i jakési to rozumné rozuzlení prekérních situací a pořád tam nějak zasahuje nebo figuruje ten pojem láska,který málokdo kdy poznal(nebo pozná)a taky ta soudržnost rodiny i v té "nejhorší" situaci(protože znám mnohem horší situace než přijít o peníze věřte,že ani toto není extra příjemné).Abych to shrnula - celkem zábavné, občas hloupoučké. ()

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

no tak tento film ma nepekne dojal. sestry duffove si povedali, ze natocia film o dievcatach, kt. sa menia z materialnych na skromne devy so spravnymi frajermi a hodnotami. taketo mravne ponaucenia na konci filmu uz nie su v mode peknych par rokov. dokonca aj preafektovane vykony vsetkych hercov a otrasna hudba s odpornym scenarom mi neodmakkcia srdce a dam zasluzeny odpad. varujem : ak mate radi filmy, prosim vas vyhnite sa tejto katastrofe milovym oblukom (ak neverite ceknite si material girls na imdb.com) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dvě sestřičky mají všechno, paří na mejdanech, chodí na večírky, užívají si života,ale pak příjde průšvih. Jejich nádherný a bezstarostný život se jim zhroutí jako domeček z karet. Holky musí začít pěkně od píky. Z namyšlených princezen se stanou normální a obyčejné holky. Typická americká komedie. Taková blbůstka, když už jste všechno viděli a nic vás nemůže překvapit. Nemám nic proti obsazování vlastní rodiny do filmů, někdy je to super, ale dvě Duffové na jednom písečku, to je trochu moc. ()

Reklama

Reklama