Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Třetí díl vyvražďovací série, kde v roli vraha vystupuje sama Smrt. Tenhle díl se neobtěžuje přijít s něčím novým, ta fatální hromadná nehoda je tentokrát jízda na stylové horské dráze Devil's Flight. Díky předtuše hlavní hrdinky půlka lidí přežije, jenže ti jsou teď tím pádem na seznamu.... Je to průměr. Solidní zábava, ale místy (teda, ono vlastně i tak celkově) stupidní a hlavně už dost ohraná. Dá vše, co hlavně se obecně od slasheru očekává, tedy pěkný vraždy/smrti (blbky v solárku, nastřelovačka), zajímavýho vraha (tady pochopitelně neuvidíte nic víc než lehký větřík, ale to že vraždí Smrt je prostě uspokojivý), a kozy (opět blbky v solárku). Takže zábava ujde, FD3 ale ničím nevyčnívá a první dva díly na mě svého času zapůsobily víc. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Očekávaný kousek, který má nakonec chuť předmraženého hamburgeru. Už po deseti minutách děje víte jak bude chutnat a nic vás nepřekvapí. Wong si zkrátka nelámal hlavu a pod dojmem, že všechno podstatné divákům řekly první dva díly, si jenom odmáknul tradiční dějovou kostru. Úmrtí jsou fajn, dodatečně přetočené intro je dokonce super, ale filmu pak začne příliš rychle ubývat kyslík a ke konci je svou prostoduchostí skoro až nesnesitelný. Na videu by mu bylo líp. (5/10) ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Aneb jak to všechno zase začalo. Mystično a strach z neviděného, který přetrvával v prvním díle je pryč. Tvůrci se pevně drží co nejbrutálnějších provedení smrti každého vybraného nešťastníka a není zde již víceméně nic, co by člověka mohlo překvapit. Dopředu se dá lehce vytušit, co se zřejmě dotyčnému stane a tak jen čekáte, jak moc bude jeho konec bolestný a brutální. Ovšem dost dobrý je nápad s fotkami, u kterých hlavní hrdinka později zjistí, co vlastně symbolizují. V tomto filmu jsem se poprvé setkala se sympatickou, mladou tváří Mary Elizabeth Winstead, která se mi začíná moc líbit:) ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ už to nieje ani z ďaleka ten vynikajúci Nezvratný osud, na aký sme boli zvyknutí. Možno z dôvodu, že to už vôbec nenadvezuje na predchádzajúci diel, ako tomu bolo u skvelej dvojky. Film už akoby nemal čo ponúknuť a bol zameraný viac na prepracovanejšie úmrtia, než na dej, ktorý by mohol byť zaujímavejší. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Tradičně sestupná tendence. Od dvojky už je to hlavně jen o perfektně udělané úvodní nehodě (a to jsem měla doteď horské dráhy ráda!) a o několika originálně provedených úmrtích. S žádnou teorií si tady už nikdo hlavu nelámal, padlo to, na koho to padlo :-) přesto je to příjemná podívaná, narozdíl od všech Saw a Hostelů dohromady. Už teď se těším na 4 a 5 a 6... ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Keď dve dievčatá idú do solária, jedna z nich povie: "Dočerta, zabudla som si iPod." Ale neskôr majú obidve nasadené sluchátka a počúvajú hudbu z iPodu. (ČSFD)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama