Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Diskuze

marektom97

marektom97 (hodnocení, recenze)

Mr.Dogman:  nato som myslel aj ja lebo ty čo prežily v jednotka v dvojke su..... asi su na psychijatrii ako ta žena čo prežila v jednotka :)

marektom97

marektom97 (hodnocení, recenze)

ak sa podarí natočiť nejaky naozaj dobrý film ako jednotka a dvojka tak sa snažia natočiť tretie pokracovanie a nepodari sa im to a tak isto to je aj v nezvratnom osudu jednotka dvojka dobre a trojka ma uz až tak nebavila.

Salem

Salem (hodnocení, recenze)

Maj tam chybu jelikož vystoupil ten stou kamerou tak by se neomotala kolem koleji a možná by se to nestalo

Příspěvek byl smazán administrátorem.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

A zaujímalo by ma, prečo TV MA strihla film tesne pred koncom (ako zvyčajne, len pred koncom).

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

nic nove nic zaujimave ale mne sa to ajtak lubilo.. vlastne herecke vykony su mizerne. ale nejak ajtak sympaticky

april27

april27 (hodnocení, recenze)

Pribeh o sprosti , prostoty a nekonecneho serialu o tom istom. Mna by len zaujimalo kto vymysla tie vrazdy.

harvy

harvy (hodnocení, recenze)

z celej série jednoznačne najslabšia časť a velké sklamanie :( už to nieje také napetie ako v prvých dvoch častiach :(

Peete

Peete (hodnocení, recenze)

Ja si osobne myslim, ze jediny clovek, ktory serii Final Destination ublizil bol David R. Ellis, nemozem si pomoct, jeho FD2 sa mi zdalo nudne, trapne, stokrat videne.. Zato Wongova prvotina s tretim pokracovanim ma absolutne dostala. A pokial ide o chystany stvrty diel, kt. bude mat pod taktovkou Ellis.. - moj nazor poznate.

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Sice jsem zatím neviděl první díl,ale dvojka byla výborná (*****) a tohle bylo také na velice slušné úrovni,nápad s horskou dráhou celkem vyšel.Ty blondýnky se usmažily pěkně,říkal jsem si hned na začátku,jak asi dopadnou?Velké plus dávám i krásné hlavní představitelce.(75 % / ****)

warior

warior (hodnocení, recenze)

Tento nezvratny osud je asi najslabsi zo serie. Ale su tu aj dobre sceny aj ked vacsina je len napodobovanie vrazd z minulych dielov. Priemer

halogan

halogan (hodnocení, recenze)

Čekal jsem nějaký zvrat ke konci filmu jako u předchozího dílu, ale nekonalo se nic. Naprosto monotónní film s předvídatelnými událostmi. Pochválit se dá jen za originální motiv celé série a za kvalitní zpracování.

 (hodnocení, recenze)

nemuzu si pomoct ale treti dil mi prijde jako nastavovana kase jednicky a dvojky... ale co asi vic cekat, ze... shledl jsem to, a uz to videt nemusim... je fakt, ze je to pekne nechutny

šutr

šutr (hodnocení, recenze)

ne tak dobré jako jednotka a dvojka, ale pořád ještě slušná podívaná. Slabší povahy by si jen měly dát pozor, aby kromě osudu i oběd zůstal nezvratný... :)

šutr

šutr (hodnocení, recenze)

po jedničce a dvojce trochu horší, ale pořád ještě slušná podívaná. Méně vykonstruovaných úmrtí, což byl z velké části důvod, proč mne bavily předchozí díly. V trojce je nahradily nechutnosti. Slabší povahy by si měly dát pozor, aby kromě osudu i oběd zůstal nezvratným... :)

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

karels: Já to ještě neviděl.. tak nevím. Ale zmodráním čtverečku klesá mé očekávání.

elitedewd

elitedewd (hodnocení, recenze)

nemyslím že by trojka byla nejlepším dílem ze všech, ale plány smrti jsou v omot díle celkem originální, oproti predchozím dvou dílům film ale nijak nepokulhává a všechny díli si mouhou podržet dobrou pověst!ps.:nehcodte do solarka:-)

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Dobre, po pocatecnim nadseni, kdy jsem dal 5 hvezdicek, musel jsem jednu ubrat. Sice uz to skutecne nema kvalit jednicky (jasna 5*), tak dokonalou uvodni scenu dvojky (uz jenom za tu scenu davam 5*), ale za to ma neuveritelne splatterove sceny (specialne ona zminovana s hrebikama se mi zaryla do pameti) - tak jsem to upravil na 4* ;-)

sv.Putny

sv.Putny (hodnocení, recenze)

Teď sem to dokoukal a bohužel musim říct, že to nebylo zdaleka tak dobrý jako jednička a dvojka, spíš zklamání...

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

No rozhodně se zdá, že spolu s Wongem se vrátila i kvalita

Balu...

Balu... (hodnocení, recenze)

to, co se do té borky zapíchlo byly hřebíky z nastřelovací pistole - nechápu všeobecné přechvalování tohohle dílu; je to jen a jen opakování děje jedničky a dvojky s jinými situacemi a lidmi - invence nasrosto veškerá žádná..

Aluska88

Aluska88 (hodnocení, recenze)

Teď jsem viděla ukázku jak na borku a 2 borcy spadly jakési regály a do jakési zrzky se cosi zapchlo. Nevíte, co to bylo, je to dost špatně vidět.

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

To si ze mne delate snad srandu??? Na Slovensku maji premieru uz ted v breznu a u nas az 29. cervna??? Timto nasazuji distributorum korunu za totalni neschopnost. Tenhle film je naprosta bomba a jestli jste ho posunuli o 3 mesice pozdeji jen kvuli tomu, abyste z toho udelali letni trhak, tak nemam slov... Tesil jsem se, ze se na to podivam na velkem platne, ale do te doby bude v USA vydane DVDcko, takze mate o dalsiho potencionalniho divaka mene...

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

no nie je to az taka bomba ako sa podla hodnotenia zda, je tu dost vaty ale smrti su opat posusnanicko

 (hodnocení, recenze)

Dnes jsem to viděl....naprosto strhující a téměř dokonalý....recenzi jsem psal na lopuchu....

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama