Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano, pro toho, kdo viděl alespoň jedničku příběh jako takový ztrácí veškeré kouzlo, víte kdo, proč a kdy zemře, ale ještě pořád zbývá to JAK? A na tom dvě pokračování Nezvratného osudu stojí a pro to JAK stojí za to se na ně kouknout. Alespoň tak tomu bylo u mě. Trojka je oproti dvojce trošku lepší v tom, že se narozdíl od ní nesnažila nějak překombinovávat děj a zápletku. Prostě jen v podstatě znovu natočená jednička, u který chybí to kouzlo překvapení a napětí, ale kosení mládeže je i tady dost povedené. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Trojka už nekupí tolik nápaditosti, jako předchozí díly, a ačkoliv se k sérii vrátil režisér jedničky James Wong, samotné téma už začíná zavánět obehraností. Ovšem úvod s horskou dráhou nemá chybu a film celkově udrží kvalitu předchozích dvou dílů, ale ta lehkost se trochu postupně vytrácí. Jednotlivé smrti jsou nápadité, ale i zde už se dostavuje únava, ale konec v metru stojí za to. Stále je to ještě pořád kvalitní hororová série, ale už nic nového se v ní už určitě nedá vymyslet. 70% ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý horor, ktorý je už tretím dielom tejto známej série. Príbeh je opäť presne ten istý, teenagerka vidí svoju blízku budúcnosť a tak v jej panike zmení svoje plány aj niekoľko jej známych a tak musia so smrťou bojovať o svoje životy. Spracovanie je celkom slušné, síce tu už príbeh neprinesie takmer nič nové, iba zaujímavý prvok s fotografiami, ale dej je svižný, bez jediného slabého miesta a úroveň, ktorú si stanoví udrží celý čas. A navyše má aj veľmi dobre zvládnutý záver. Scén, kde zasahuje smrť je dosť, podobne ako aj v ostatných dieloch a aj ich kvalita je na slušnej úrovni. Tvorcovia si na nich dali záležať, prakticky všetky sú dosť prepracované a aj drsné, ale výsledný dojem z nich je predsa len o niečo horší ako v predchádzajúcom diely. Úvodná havária na horskej dráhe je ešte sklamaním, nemá žiadny skutočne dobrý moment, ale radové úmrtia sú už na tom lepšie. Najviac sa mi páči situácia so zablokovanými automobilmi, scéna v posilňovni alebo dobre zvládnutá časť na oslave. S hereckým obsadením som spokojný, obzvlášť Mary Elizabeth Winstead v hlavnej úlohe, ale ani nikto iný nesklame. Réžia a technická stránka sú bez väčších problémov, ale ocenil by som o niečo kvalitnejšiu atmosféru, snaha o ňu viditeľne bola, ale v porovnaní s jednotkou je na tom o dosť slabšie. Síce je tento diel slabší ako prvé dva, ale stále je to plnohodnotný diel série, ktorý sa nemusí za nič hanbiť. Objektívna kvalita filmu- 68%, film sa páči mne na 72% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy za pěkné holky a ještě pěknější mordy, které stále s přehledem strčí do kapsy všechny vyvražďovačky 80. let dohromady. Zasadit úvodní nehodu na horskou dráhu byl geniální nápad, bohužel tu scénu zabíjejí blbé počítačové efekty a neukázaná úmrtí, ale otřesená Winstead mě zase vždycky dostane. Stejně jako u dvojky se příběh pohybuje mechanicky od jedné smrti a nevyhnutelného zjištění k dalším, ale protože není tak překombinovaný, postavy a dialogy jsou nijaké, působí to celé veskrze průměrně. Moc se nepovedla závěrečná tečka v metru (film poprvé v sérii servíruje dvě katastrofy místo jedné), která postrádá černohumornost koncovek předchozích dílů. Při dvojité smrti v solárku mě přítelkyně přinutila film vypnout a dokoukat jsem ho musel sám. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Glen Morgan, James Wong .. Do you believe in fortunes? Na to, že se jedná už o „trojku“ je Final Destination pořád stejně dobré jako předcházející díly, tentokrát ale ničím výjimečné (když pominu výměnu na pohled příjemné Ali Larter za ještě příjemnější Mary Elizabeth Winstead) a na to zbytečně dojíždí. Pro mluví mimo už zmíněné Mary i její herecký partner, svižná režie - střídmá stopáž a slušná zábavnost. Bohužel nezvratně stejné příběhové schéma, propracované ale mírně protahované úmrtí a pár slabších chvilek v prokecávání se mezi nimi mluví proti nějakému vyššímu hodnocení. Zcela scestný je pak výkřik od Longhorna, který nejspíše v záchvatu radosti, že viděl zahraniční novinku mezi prvními, se neovládl a vypustil, co vypustil :o)) ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • V solárku hraje „Love Rollercoaster“ od Ohio Players. (Duoscop)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama