Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Sandler natočil opravdu podivný film. Zatímco první půlka je jeho typická komedie, kdy se může vyblbnout co hrdlo ráčí a vtípky se pohybují na stupnici - super až neskutečný trapas, ve druhé půlce příběh nesmírně potemní a na jeho konci se nebudete stačit divit. Inspirace Dickensovou "Christmas carol" je sice do očí bijící, ale vše je podané docela originálním způsobem a celý film tak dostává úplně nové otáčky. Na čem Click hodně staví jsou herci. Sandler sice nijak nevybočuje z řady, ale Hasselhoff si svůj filmový návrat vyloženě užívá a Kate Beckinsale je prostě nádherná:). Za to, jak nestydatě ji Sandler obskočil, by ho měli okamžitě kastrovat!!! ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Se Sandlerovkami mám opravdu problém. Zdá se, že začínají představovat určitý normovaný typ komedie, který sice místy pošilhává po solidním humoru, ale nerad se přitom zbavuje toho opačného. Dát jim tři hvězdičky, vyzdvihnul bych je ve svém hodnocení někam na roveň "Heartbreakers" či "Nesvatbových". Zůstanu-li u dvou, klesnou někam na úroveň Roba Schneidera (který ovšem sám pro mě ještě nepředstavuje komediální dno). Tentokrát jsem se ovšem zas tolik nepobavil a toho trapného bylo i díky časovému posunu přeci jen víc. Porovnám-li třeba s podle mě o něco povedenějším "Anger Management", volím protentokrát možnost číslo dvě. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny filmu, které se nesou v "komediálním" duchu, to je fakticky bída. Skoro jsem měl chuť to nedokoukat. Kupodivu se film v poslední třetině zvedne z bahna podprůměru a stane se tím alespoň částečně stravitelným.... Ovšem vzhledem k tomu pocitu naprosté beznaděje nad tím, co považují tvůrci amerických komedií za vtipné, musím celkové hodnocení zpřísnit - 50%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klik- život na diaľkové ovládanie je typicky rodinným filmom, na ktorý odporúčam sústrediť pozornosť hlavne sústavne sa sťažujúcim workoholikom, ktorí si nevážia vecí, ktoré majú a samozrejme rodinám, ktorí sa chcú dobre pobaviť. Na tomto filme je takisto dobrá aj ďalšia vec, pre ktorú sa oplatí pozrieť si film. Iste nám dámy prepáčia, ale Kate Backinsale je proste až „nechutne“ príjemná na obraze a je jedno čo hrá, kde hrá, hlavne, že je na obraze... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Plno nápadů na začátku a mírně toporné moralizování v závěru. Sandler sám trochu překvapivě jede naplno a více než zdatně mu sekunduje božský Sean Astin. Kate Beckinsale na druhou stranu splňuje úlohu okrasného doplňku. Nicméně, ono veškeré ponaučení by ani tolik nevadilo, ale u klíčové scény v dešti mi místo lítosti naskočil nad její nefunkčností široký úsměv a pejskové, kteří neustále objíždí plyšáka mi taky vtipní nepřijdou. Vzhledem k super námětu nakonec smutně promarněná příležitost. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • V prvej scéne, keď deti zobudia Michaela (Adam Sandler), má pred hlavou škatuľku s Twinkies. V ďalšom zábere zmizne. (Arsenal83)
  • Ve filmu zazní píseň „Everybody Wants to Rule the World“ od Tears for Fears. (Katka189)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama