Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zemětřesení... láva... strach... panika... Během několika dnů v mnoha místech začne zemský plášť praskat a na povrch se řine obrovské množství lávy. Skupina vědců je poslána, aby katastrofu objasnila a odvrátila dříve než následky budou obrovské. Ti při zkoumání naleznou několik neidentifikovatelných nukleárních přístrojů. Vše nasvědčuje tomu, že se jedná o následek vládní operace, která měla zajistit přísun energie z hloubi Země... (Intersonic)

(více)

Recenze (49)

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Uz v prvnich 5ti minutach je to jasny odpad a co teprve zbytek filmu? Naprosto predvidatelne a blbe. Pribeh neskutecne stupidni ze by to nesezrala ani slepice s polovinou mozku. Triky radeji ani nebudu komentovat. Mimochodem jestli by nas meli zachranit takovi vedci jako jsou vyobrazeni v tomto filmu tak by s nami byl opravu amen. Tohle to je proste jasna ukaza filmu ktery nikdy nemel vzniknout. Film Jadro byl aspon trochu dobre promyslen tohle fakt ale ne. ()

rodo 

všechny recenze uživatele

Už ten název napovídal, že to bude kravina. No a ejhle, byla to kravina. A co si budeme říkat, Luke Perry v roli doktora-vědce, který zachraňuje celý svět, je asi stejně nepřesvědčivý jako film samotný. Jednu hvězdičku ale dám, protože existují ještě větší sci-fi hovadiny (pro totální výplach mozku doporučuji film Invaze světů, ten jsem málem nerozdejchal). ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nastává typický konec světa (alespoň pro filmové režiséry). Zemětřesení, lávové řeky (místo normálních řek) - a to vše způsobeno experimenty americké vlády na získání nekonečné energie z jádra země (samozřejmě na vojenské účely). A tak musí Dr. Jake Rollins (Luke Perry) se svými přáteli (= bejvalkou + konkurentem + vyslanci armády) sednou do podzemní "rakety" (vypůjčené z konkurenčního filmu) a odpálit hluboko pod zemí pár atomovek, aby se všechno vrátilo dopořádku... Jestliže jste viděli béčkové Jádro (s áčkovým rozpočtem) tak si od něj odečtěte několik (desítek) miliónů dolarů a máte film Descent. Místo Aarona Eckharta je zde Luke "Dylan McKay" Perry, místo ostatních hvězd jádro pak jen bezejmenné postavy, nicméně vše ostatní zůstalo - včetně náhodných úmrtí (zcela dle původního filmu) tak, aby přežila jen ústřední dvojice (nechybí zde hláška - pokud mám umřít, tak ať se ví že JÁ jsem zachránil zemi). Efekty jsou na úrovni pár let zpátky (kdo by to řek, že pod zemí to vypadá podobně jako na měsíci), ale lávová řeka vypadá docela efektně. Jediným kladem celého filmu je (těžko se mi to píše) právě Luke Perry - i po letech strávených v Beverly Hills je to fešák :) ()

ajne 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Je to prostě Céčko jako když vyšije. Mm ale rád filmy s podobnou tématikou a těch je jako šafránu. Takže i tenhle dostal místo. Neřešte logiku, nečekejte ohromující efekty (i když si myslím, že tady celkem ujdou) a přežijete to. Mne film nevadil, bral jsem ho jako takovou slabší odnož Jádra. ()

Faye odpad!

všechny recenze uživatele

Sopečná exploze ve studni. Vodopád, který se vypaří a místo něj se valí lávový proud. Trhají se silnice, bortí se budovy, hroutí se mosty.Vypadá to na další katastrofický film o neposlušné sopce. Omyl, za vším je tajný projekt DEEP (na zajištění dodávek energii z hlubin země), který porušil přírodní rovnováhu. Naštěstí je povolán Dr. Jake Rollins (toho jen tak něco nezaskočí) aby se pokusil zachránit svět před totální katastrofou. A nebude to nic jednoduchého, je potřeba do nitra země uložit a poté tam odpálit nálože. Držme mu palce, v takovémhle maléru snad zeměkoule ještě nikdy nebyla, vždyť další a další kontinenty zahalují žhavá sopečná mračna... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama