Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zemětřesení... láva... strach... panika... Během několika dnů v mnoha místech začne zemský plášť praskat a na povrch se řine obrovské množství lávy. Skupina vědců je poslána, aby katastrofu objasnila a odvrátila dříve než následky budou obrovské. Ti při zkoumání naleznou několik neidentifikovatelných nukleárních přístrojů. Vše nasvědčuje tomu, že se jedná o následek vládní operace, která měla zajistit přísun energie z hloubi Země... (Intersonic)

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

dunos

No tak ještě jeden špek pro tebe (.-))

Magnetické pole tekoucí lávy o síle, která do vzdálenosti zjevně kopce desítek metrů stahuje několikatunovou mašinu, pecka!!!

Takové pole nedokážou vytvořit ani v CERNu. Nehledě na to, že láva je prakticky nemagnetická (hlavně roztavené silikáty, žádný magnetit nebo nějaké ferity apod.).

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Málem bych zapomněl - kdo dokáže (kromě Davida Coperfielda, ten se nepočítá) získat (vytáhnout z jezírka  po vulkanickém výlevu to ale určitě nepůjde ...) krásně modré krystaly dusičnanu osmičelého, ať to sem napíše, koupím !! Takový unikát píčovinového typu "ve vodě nerozpustný chlorid sodný červenozlaté barvy", ten musím mít (:-))))))))))))

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Další Kanadská katastrofická veselohra. Mně to vždy pomůže promasírovat bránici víc než nějaký Chaplin ...

Třeba kapalné tritium hluboko pod podzemí (:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nebo v kufříku 4000 Mt TNT bomba (Ivan (Car-bomba měla něco přes 50 Mt TNT a 27 tun) (:-)))))))))))))))))))))))))

Vytahovat z jaderného reaktoru skleněné trubky rukama, to už jsem musel brzdit, aby si nenatrhl bránici nebo nemusel vyměnit trenky (:-))
A jinak plno "klasiky", kdy se zem trhá za patami prchajícího hrdiny (pořád říkám, že nemají tolik dupat !! a neposlouchají a neposlouchají) ...

dunos

dunos (hodnocení, recenze)

Najviac sa mi páči keď niekto napíše aká veľká hrôza to je ale na konkrétnu technickú či estetickú chybu poukázať nevie. Ale sem tam sa nájde aj taký expert ktorý napíše aké nerealistické výbuchy do filmu ktorý bol takmer celý natočený mimo štúdio a oheň tam bol dorobený len v jednom prípade aj to na daný rok kvalita akurát. Takže tak 

na příspěvěk reagoval Patrick_VI.

Blue.Shark

Blue.Shark (hodnocení, recenze)

Tak to bylo skutečně hrůza :) . Jo a mimochodem jsem za poslední dobu objevil, že svět se dá kolikrát zachránit pouze pořádnou výbušninou, nebo lépe - atomovkou :)

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Film, který nejenom že vykradl "Jádro", ale ještě navíc představuje dokonalou ukázku špatně odvedené práce. Mám teď chuť "Jádru" zvednout hodnocení, ale ještě si to nechám projít hlavou.

 (hodnocení, recenze)

Az take hrozne to zasa nie je, normalne sa to dalo dopozerat dokonca

 (hodnocení, recenze)

děs běs, hodina a půl kterou už mi nikdo nevrátí...

Reklama

Reklama