Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

beedol 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je TV biografie, tak je tento film velice slušně vydařený. Ztvárnění Gii A. Jolie bylo skvělé, naprosto dokonale využila svého hereckého potenciálu a pro mě zatím její nejlepší herecký výkon ze všech jejích filmů (vyjma Narušení a lehčího Wanted.;)) Ideální pro slečny, které začínají v modelingu a chtějí tento "svět" poznat i z té druhé stránky.. Už zbývá jen natočit pořádný film o anorexii.. Mé osobní hodnocení 85 %. ()

Milinka84 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé shlédla tento snímek, naprosto mě "odzbrojila" Angelina Jolie. Hlavní postava filmu byla jak šitá na míru této skvělé herečce. Moc se mi líbí děj filmu se zákulisí modelingu. Myslím, že to musí být někdy hodně kruté a tento snímek ukazuje, že i ta nejsilnější osoba to někdy nemusí zvládat. ()

Lucy.Anna.N 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře udělaný film o jedné z nejznámějších modelek, která zemřela velmi mladá. Angelina Jolie v tomto filmu dokázala že je velmi schopná herečka a svou roli zvládna skvěle. ()

Indio 

všechny recenze uživatele

Angelina Jolie v plné kráse, která už jen upadela společně s jejíma kilama. To ještě měla sexi charisma a plny tvary. ()

Kathryne 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých vůbec nejoblíbenějších filmů, Angelina tady hraje naprosto výborně, věřila jsem jí každé slovo a každé gesto. Nádherný film o tom, jak je krása a sláva pomíjivá. Příběh osamocení, lásky a závislosti (ať už na lidech nebo na drogách) bohužel s hrozným koncem! ()

Lady ButterFly 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to nejlepší film s Angelinou Jolie. Baví mě zpracování, kamera, střih, dokonalá...naprosto dokonalá! hudba, výkony jsou většinou velmi přesvědčivé. Tento snímek mi dává vše, co od něj čekám, a ještě něco navíc. A na konci se prostě neubráním slzám, i kdybych sebevíc chtěla. Za mě 5* ()

Develnis 

všechny recenze uživatele

GIA....fakt se dostanete k filmu...kdysi dávno, v jednom domě...někde...kdesi...před mnoha a mnoha lety (rok něco kolem 2000)...neznám ani tak zdaleka Angelinu Jolie...ani tak zdaleka Giu...koukám na film....A.J. je tam nádherná....dívám se...dívám....pláču....hledám skutečnou Giu...pořád pláču....fakt TV film......?????..ta hudba....sprchuju se a pořád pláču...tohle mě tenkrát fakt vzalo........a....bere pořád....5 hvězd ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Nez jsem videl tento film, myslel jsem ze A. Jolie hrat neumi a je znama jen diky manzelstvi s B. Pittem. To druhe je mozna trosku pravda, nicmene tady predvedla, ze hrat umi. Angeline role sedla, je impulzivni, vasniva, krasna, vznetliva, neznajici limity a jdouci do vseho na plno. Film je postaven predevsim na jejim hereckem vykonu a faktu ze je zivotopisny, protoze by mohl byt lepe napsan u zajimaveji zpracovan (nektere sceny dat pryc, mnoho jich zkratit, neco pridat ....), ale prave Angelina z neho dela nadprumerny snimek. ()

Sandai 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nečekal, že mě životopis modelky zaujme. No, zaujal mě a vynikající výkon Angeliny Jolie mě přinutil dát vysoké hodnocení. ()

BladeBlood 

všechny recenze uživatele

Film jsem zhlédl zejména kvůli hlavní roli, v které se objevila má oblíbená herečka. Ve filmu předvedla neuvěřitelný výkon, přes pózování, závislačku, rychle měnící se nálady a podobné. Film je pojat jak z života skutečné osoby, tak z toho, co s člověkem dokážou udělat takové věci, jako jsou drogy, jak ho dokáží změnit. Nejzajímavější částí byla odvykačka, kterou Angelina zahrála skvěle. ()

starr64 

všechny recenze uživatele

Angelina je skutečně skvělá herečka jen je škoda, že tento film nebyl natočený trošku jinak, více do hloubky, více autenticity. Některé záběry například rozhovor pro televizi je natočený tak jako kdyby byla naprosto v pohodě a bez problémů, skutečný rozhovor, který lze najít na Youtube však ukazuje vyděšenou Giu, která by chtěla své potřeby vykřičet do světa. V tom je tento film spíše líbivou ukázkou čehosi, kdyby byl natočen opravdu tak jaký modeling je se všemi svými podrazy, pomluvami a zákulisím, myslím, že mnoho dívek by už odradilo od toho se stát modelkou. Pro mě tento film je spíše propadákem. ()

Tereza11 

všechny recenze uživatele

Za mě to co předvedla Jolie v tomhle filmu je její životní role...opravdu působivě zahrané... Zkrátka jak z pozlátka feťačkou se stát během 120minut....i když víte jak se film vyvine, tak jede na plný pecky, že se nechcete přestat koukat....Modeling, mola, krásné oblečení, lesbický vztah, fetování, sex, líčení, HIV... ()

Figee 

všechny recenze uživatele

Obsadit do dramatického životopisného filmu skvělou Angelinu Jolie bylo ještě před první klapkou velkou výhrou. Svou roli zvládla na výbornou a já jí každý její krok naprosto věřila. Film dokonale vystihující temnou stránku modelingového průmyslu na krásné Gie, které se "poštěstilo" poznat život z obou extrémních stran - občas nahoře, občas dole a občas taky úplně na dně. Za mě ale mohl mít film malinko rychlejší spád, místy na mě působil lehce zdlouhavě. ()

Tanbris 

všechny recenze uživatele

Film, který nic moc nedá, ale ani neurazí. Poněkud slabší scénář, kamera i střih, vyrovnávané perfektním hereckým výkonem Angeliny Jolie i vynikající prací maskérů, kdy hlavní hrdinku dokázali skvěle omladit i zestárnout. Reálný příběh modelky neznám, nemůžu tudíž s čím srovnat. ()

Vaso 

všechny recenze uživatele

Pěkný výkon v hlavní roli, vedle kterého všechno okolo působí jako balast a to je na škodu celému filmu. ()

3anitram 

všechny recenze uživatele

Mě to prostě nebavilo :-( Angelina to evidentně zahrála tak dobře, že jsem hlavní hrdinku vůbec neměla ráda. Její infantilita a hloupost mne iritovaly, takže jsem s ní ani nemohla soucítit + tklivý hudební jazzový doprovod = nic pro mne, za půlkou jsem to vzdala. ()

Reklama

Reklama