Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (369)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

ach jo,ach jo!s jakou radostí bych dal pět hvězdiček,ale prostě nemůžu.film je to naprosto bombastickej,moc sem se na něj těšil a moc se mě taky líbíl ale pár chybiček tvůrci bohužel udělali,první a největší chybou je,pro mě nepochopitelných 87 minut!!!zoufale málo!takových 110 by mě naprosto uspokojilo.tvůrci by tak mohli dát větší prostor soubojů kterých je ve filmu zoufale málo,když hlavní kvarteto utíká směrem k tomu mrakodrapu nepochopitelně se se zástupi ninjů vypořádají během pár vteřin a hned utíkaj,další chyba byla to lovení příšer,mohli dát pár akčních záběrů jak jich pochytaj aspoň pět nebo šest,ne vole,voni udělaj souboj z jednou!a to jich měli třináct!!!!prostě ta největší chyba byla,že se tvůrci moc vjenovali mluvení a nemyslely na souboje,což mě opravdu mrzí.nový protivnící a jejich příběh potěšil,ale trhač byl prostě trhač!ale protože želvy fakt žeru dávám z úcty čtyři. ()

Scrytcher 

všechny recenze uživatele

Nový kýčovitě animovaný styl, provedení dokonale pohřbil vše krásné na původním animáku. Kde jsou cool hlášky? a vůbec jak mohli opomenout všechny ty záporáky? Proč najednou ten úděsný infantilní příběh? Působí to dojmem jako by se jednalo o další špatný díl Shreka než pocta legendě. Všiml si ještě někdo, že Tříska vypadá trochu jako Stuart Little? ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Pohoda, s klidem na úrovní druhé Kung Fu Pandy. Želváci se nestydí za svůj teenage původ a dokáží si ze všeho permanentně utahovat, ale stejně tak nezapomínají na to že už jsou dospělejší... a že by jejich film tedy měl fungovat i pro starší 12ti let. A to on bez problémů splňuje. S tak akorát délkou aby se jako lehká jednohubka film nestal nesnesitelným, a s dost zábavně natočenou akcí a "rozhádaně parťáckým" špačkováním aby během toho ani na chvíli nenudil. 7/10 ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká, že se bude půlku filmu smát připitomělcům, kterými v komiksu bezesporu byli Rocksteady a Beebob, nebo kdo se těší, až spatří v akci Trhače a jeho kovové ostny, ten ať si lístek do kina nekupuje. Tvůrci totiž přišli s jiným a prachobyčejným příběhem o jiné dimenzi. Ale... Myslím si, že to byl tak trochu jejich záměr. Animace je prvotřídní, souboj (ve filmu upřednostňovaných) Leonarda a Rafaela mezi kapkami deště je špičkový. Navíc TMNT se ukázaly být úspěšní i co se financí týče, či-li pokračování na sebe nenechá dlouho čekat. A právě ono pokračování by mohlo být jakýmsi prequelem, kde bychom se mohli dočkat toho, jak vůbec vznikly Želvy Ninja a kde by úřadoval Trhač a slizký Krank. To by totiž mohlo zajistit další ohromné výdělky. Takových příběhů, jako je tento, si lze vymyslet tuny. Souboje jsou strašně rychlé, často ani nelze postřehnout, jaké pohyby zmutované želvy dělají. Plusovým bodem je dynamický soundtrack a kamera. O hlášky, kterými je kreslený komiks doslova nahuštěn, se tady stará Michelangelo, ale opravdu těch dobrých jsem napočítal tak tři, čtyři. Pro začátek 60% a jsem zvědavý, zda se moje prognóza vyplní a přijdou další díly...34 miliónů dolarů(rozpočet)/72,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

No tento seriál som mal rád ako dieta a filmy sa mi tiež páčili aspon prvé dva, ale od toho som nič nečakal. A dobre som urobil, pretože by som bol sklamaný. Takto aspon môžem v kľkude napísať nebolo to bohviečo. Záverečná dvadsať minutovka bola dobrá, ale zvyšná hodina ma nejako nezaujala. Radšej by som uvítal další film. A absencie Shredera mi chýbaa. Nemuseli nadväzovať na samotné film, ale čo už všetko prehrmí... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)
  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama