Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

ach jo,ach jo!s jakou radostí bych dal pět hvězdiček,ale prostě nemůžu.film je to naprosto bombastickej,moc sem se na něj těšil a moc se mě taky líbíl ale pár chybiček tvůrci bohužel udělali,první a největší chybou je,pro mě nepochopitelných 87 minut!!!zoufale málo!takových 110 by mě naprosto uspokojilo.tvůrci by tak mohli dát větší prostor soubojů kterých je ve filmu zoufale málo,když hlavní kvarteto utíká směrem k tomu mrakodrapu nepochopitelně se se zástupi ninjů vypořádají během pár vteřin a hned utíkaj,další chyba byla to lovení příšer,mohli dát pár akčních záběrů jak jich pochytaj aspoň pět nebo šest,ne vole,voni udělaj souboj z jednou!a to jich měli třináct!!!!prostě ta největší chyba byla,že se tvůrci moc vjenovali mluvení a nemyslely na souboje,což mě opravdu mrzí.nový protivnící a jejich příběh potěšil,ale trhač byl prostě trhač!ale protože želvy fakt žeru dávám z úcty čtyři. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Pořád to tam je. Želvy hláškují, perou se, Tříska má šmrnc, že by Yoda mohl závidět a audiovizuál je vzhledem k rozpočtu neuvěřitelný. Solidní návrat, u kterého marně vyhlížím dvojku. P.S. Co se týče distributora, propálená šance roku. Možná jsem naivní idealista, ale kdybych se měl postarat o dabing, sehnal bych si legendární sestavu z kresleného seriálu. Kdo tam tom vyrostl, tomu bude z DVD dabingu na zvracení... ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak opravdu nevím, jak tenhle film ohodnotit. Z počátku jsem si říkal, že se mi to bude líbit ,i když to bude blbost, ale teď jsem přece jen na rozpacích. Želváci byli totiž průvodci celým mým dětstvím a dodnes mají v mém srdci své místo. Ještě dnes si s radostí pustím nějaký ten díl tak skvělého seriálu. Film začíná epickou bitvou alá Pán prstenů, ale pak se rozjezd trochu zpomalí. Filmu rozhodně pomohlo, že se režisér nesnaží o restart série (viz. Bond a Batman), ale naopak se želvy přibližují ke zmíněným filmům tím, že jsou mnohem temnější. Přece jen úvod je trochu prapodivný. Leonardo je v džungli na speciálním výcviku a jeden z nejlepších záporáků ever je vyškrtnut pouhou větičkou, že byl poražen. Animace je skvělá, to samé se dá říci o dynamické hudbě. Jediné co mě trochu zklamalo byl příběh. Želvy jsou sice čtyry, ale vše podstatné se odehrává jen mezi dvěma želvákama. Leonardo a Raphaelo si od začátku vyříkávají své problémy a všichni ostatní jsou odsunuti do pozadí. Jediný ,kdo se z ostatních dokáže trochu prosadit je Mike, který se ovšem dostává do popředí jen kvůli vtipům, které tropí. 1hodina a nějakých 22 minut je prostě málo na vykreslení nepřátelství mezi bratry a na velkolepé bitvy. Závěrečná bitva by měla být bombónek na závěr, ale je překonaná předešlou bitkou a celá tak nějak vyšumí do ztracena. Nakonec ze slavného návratu zklamán nejsem, ale přece jen to mohlo dopadnout lépe. Moje naděje se upírá na druhý díl, který doufám bude a nabídne víc akce. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sú dospelejšie a na bedrách majú nie len krízu rodinnú, ale aj osud ľudstva. Sú poňaté temnejšie ako seriál, viac sa približujú komixovej predlohe a sú šmrncnuté fantasy žánrom. Určite oveľa viac zaujmú dospelejšieho diváka ako malé deti. Pre fanúšikov by malo byť vzhliadnutie povinnosťou, pre nezainteresovaného veľmi dobre stráveným časom pri kvalitne odvedenom spracovaní legendy. Ja nepochybujem, že sa korytnačky stretnú s viac pozitívnymi ohlasmi, veď v ich prospech hovoria niekoľkonásobne väčšie tržby ako rozpočet, ktorý bol 34 miliónov dolárov. Ja osobne som po vzhliadnutí plný očakávania, čo nám prinesie pokračovanie. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vydarený návrat Ninja korytnačiek na filmové plátno a fanúšik pôvodného seriálu vo mne plesá. Infantilná komixová animácia trochu pripomína Disneyho posledné prepadáky, dá sa však na ňu rýchlo zvyknúť a je to našťastie prvá a posledná vec, ktorú má s nimi spoločnú. Predvídateľný príbeh by mohol byť aj inovatívnejší, naštastie má však dostatočný spád a dá sa mu dá tak čo-to prepáčiť. Bonbónikom je výborná Badeltova hudba, ktorá stoji aj za samostatné vypočutie a Sarah Michelle Gellar ako April. Úprimne verím v dvojku, ale vráťte nám v nej prosím Shreddera. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)
  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama