Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (369)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

S želváky se v posledních dvou dekádách doslova roztrhl pytel a i když se žádná z filmových či seriálových verzí nemůže rovnat původní animované klasice z 80. let, žádná ani vyloženě nepropadá. Tenhle kousek má na svou dobu nádherné animace, skvělý hudební podkres a jeho komiksově zábavné pojetí se mi moc líbí. Takové příjemné ohlédnutí za kultem mého dětství, které původnímu seriálu rozhodně nedělá ostudu a určitě o něco lepší záležitost, než ta trošku švihlá bláznivina z roku 2014. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dobrá zpráva (pro někoho) je, že želváci jsou zpět. Ta špatná pak, že se zůstali tak na půli cesty k vrcholu. Příběh neexistuje, neutáhl by ani stopáž běžné epizody původního seriálu, natož pak celovečerní snímek. Celé to působí jako prolog k televiznímu seriálu spíše než jako regulérní samostatný film. Škoda je, že ústřední prim hrají Rafaelo s Leonardem a Donatello s Michalengelem jsou výrazně upozaděni. Na jednu stranu jde o pokus o restart želv, ale zároveň je to cílené na "znalce". Střídá to vážné chvilky s dětinskými. Přes všechny zápory to i díky krátké stopáži rychle uteče a rozhodně zabaví. Snad se tvůrci pro případný druhý díl poučí, pak by mohlo jít o solidní akční poprcorn a nikoli o intro k počítačové hře. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Pohoda, s klidem na úrovní druhé Kung Fu Pandy. Želváci se nestydí za svůj teenage původ a dokáží si ze všeho permanentně utahovat, ale stejně tak nezapomínají na to že už jsou dospělejší... a že by jejich film tedy měl fungovat i pro starší 12ti let. A to on bez problémů splňuje. S tak akorát délkou aby se jako lehká jednohubka film nestal nesnesitelným, a s dost zábavně natočenou akcí a "rozhádaně parťáckým" špačkováním aby během toho ani na chvíli nenudil. 7/10 ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kevin Munroe .. Hned v úvodu na mne mocně dýchla nostalgie. Ani ne tak na animovaný seriál nebo hrané filmy (které jsem svého času v kině také absolvoval), ale spíše na samotné comics časopisy, které jsem léta kupoval a mocně hltal. Po pár minutách se ovšem plně ukázala největší slabina nynějšího snímku a to je scénář, který preparuje a následně integruje do provařeného příběhu množství střípku známých z kdejaké fantasy počítačové hry či filmu. Vizuálně naštěstí povedené, zápletka uvnitř želvího bratrstva slušná, prostředí nočního NY impozantní a občasné humorné momentky také nechybí a vůbec, děj svižně běží k jasnému konci, který nepřímo mluví i o dalším pokračování. Když se příště tvůrce zaměří více na humor, vyváží se to temnotou příběhu s pořádným záporákem a ubere se ve vykrádání, mohl by to být víc než jen slušný průměr. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jó, želvy ninja, to bylo v dětství moje, tak sem se docela těšil, ale nakonec musim říct že je to spíš průměr. Což o to animace pěkná, hlášky slušný, akce dobrá, ale film děsně ruší nesmyslný spory mezi želvama, naprostá absence pořádnýho zluducha, zlatej Trhač a trocha setkání se skutečným světem. V seriálu to propojovala April, jenže tady je skoro jak jedna z želv a celkovej příběh je takovej mdlej a nepomůže tomu ani začátek ala Pán prstenů a celkem dobrá hudba. Snad bude další díl s trhačem už o poznání lepší. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Japonský herec Mako byl oficiálně oznámen jako dabér Třísky den předtím, než náhle zemřel. V tu dobu byl dabing již kompletně dokončen. Film byl následně věnován Makově památce. (Raztubyl)
  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama