Reklama

Reklama

Epizody(17)

Recenze (1)

Galerie (1)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě je scéna, kde si Lucie (Lucie Benešová) češe vlasy a mluví se svým manželem Honzou (Igor Bareš). Jejich rozhovor pak vypadá následovně: Lucie se ptá: „Honzo?“ Honza odpovídá: „Ano, lásko?“ Lucie: „Jaká vlastně je?“ Honza: „Kdo?“ Lucie: „No kdo, ten Edův novej objev.“ Vtip je v tom, že Lucie zde zaměnila jméno Standy (Jan Hraběta) za jméno Edy (Ctirad Götz), ale děj pokračuje, jakoby se vůbec nic nestalo. Avšak „nový objev“ ve smyslu nové parnerky má skutečně Standa, nikoliv Eda. (SuprSkill)
  • Píseň, kterou Patrik zpívá, je „Flying“ od skupiny Nightwork. Tedy i v originále ji zpívá Jakub Prachař, představitel Patrika. (Matej.Krajci)
  • V čase 33:31 říká školní psycholog (Jiří Bábek): „A kdyby náhodou, tak pamatuj na kudlanku nábožnou, jo? Ta svého partnera po sexu vždycky usmrtí.“ V čase 46:10, kdy Eda (Ctirad Götz) ve vzpomínce slyší větu psychologa, říká psycholog větu jinak: „A pamatuj na kudlanku nábožnou, ta po sexu svého partnera vždycky sní.“ Stejně změněnou větu slyší při představě i Jan (Igor Bareš), a to v čase 48:13. (David7)

Reklama

Reklama