Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Heavymetalové mimčo, nenávisťou kypiaci mrkvožravý pestún, fľandra z dobrým srdcom a ešte lepšími kozami (hlavne pri nej nesmiete mať alergiu na laktózu), fanatický hitman s manželkou na telefóne a asi sto zloduchov v čiernych kožených bundách, z ktorých na konci zostane len obrovská hromada rozstrieľaných mŕtvol. A k tomu tisíc nápadov a milión hlášok. To všetko v zbesilej akčnej haluzi, ktorá sa ani chvíľu neberie vážne a v ktorej je viac streľby ako v štvrtom Rambovi. Výhrady voči strihu nechápem - akcia je určite prehľadnejšia ako napr. v záverečnej polhodine toľko oslavovaných Transformers. Áno, ten film je taký hustý, že už v polovici to mozog nedokáže vstrebávať, ale na DVD si to človek môže rozfázovať a vychutnávať si jednotlivé vymakané prestrelky. O nič iné predsa nejde. Chvíľu som mal pokušenie dať aj piatu hviezdičku. Z jediného dôvodu: V mojej bývalej práci mi šéfoval chlap, ktorý si v štyridsiatke nechal na svojej plešivejúcej hlave narásť dlhé mastné vlasy, zopol si ich do copu a myslel si, že vyzerá mladšie, že to je cool a že na to budú letieť 20-ročné baby. Neznášal som to!!! ;-) P. S. Owenovi som toho drsňáka žral v každučkej sekunde. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Cez všetky tie sprostosti, logické nedostatky a medzery v scenári sa film pomocou akčných scén, dokonalej adrenalínovej jazde, nábojov svištiacich popri vašich ušiach a skvele drsného komba Owen-Giamatti, prestrieľal k nadpriemernému výsledku. To, čo nám predvádza pán Smith je úplná akčná genocída (mrkva ako nový druh povinnej akčnej výbavy), prestrelky sú na vrcholnej úrovni v akčnom žánri, chýbala len poriadna autonaháňačka, ale to sa dá Davisovi ako nováčikovi v tomto žánri odpustiť. Čakal som, že mi budú v hlave viac rezonovať hlášky a menej odfláknutý záver. Ale aj tak šupa! 75%. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Akční groteska, která se nezatěžuje příběhem a pere do vás jednu nápaditou přestřelku a přiblblou hlášku za druhou. Což je stejně sympatické jako Davisův zbrojní fetiš - ze zbraní se nejen střílí, ale také jsou demontovány a smontovávány, používány k mučení či ustřelení pupeční šňůry a v neposlední řadě se toho o nich hodně namluví. Jen by nemusel tak prasit akci střihem, taky jeho humor mě míjí a touha být maximálně cool je trochu otravná. Slušná fandovská jednohubka a ideální mejdanový film. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto monumentální akční jízda, jinak se to prostě popsat nedá. Neuplyne ani 5 minut od začátku filmu a už to v podstatě začne, jedna megální super svižná akce s neskutečně vytuněnou hudbou střída další stejně nehorázně nadupaná super přestřelka a do toho se jen modlíte, aby vám to nevymazalo úplně všechno z mozku, na konci sem skoro ani nevěděl jak se jmenuju. Vždyť Clive Owen zabíjí prostě za každou cenu, vyvraždí snad půlku města a je mu úplně jedno, jestli je rozstřílí na sračky uzinou, brokárnou, pistolí a nebo je sejme mrkví, kterou nosí pořád při sobě, protože je zdravá. Ostatně zabíjení pomocí mrkve je tady docela často a je to fakt až nechutně dokonalý a děsně cool, vlastně jako celej film. Samozřejmě příběhově nic moc, spíš teda nic a skoky v ději tak nejsou žádná ojedinělá záležitost, ale vrchovatě to prostě vynahradí neskutečně masakrující akce, která je v 90% filmu, superdrsnej a neuvěřitelně dokonale hláškující Clive Owen a pekelně ďábelskej Paul Giamatti. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Dovolím si parafrázovat anotaci: Shoot 'Em Up je automatová fašírka plná špinavého humoru, přinášející hodinu a půl čisté akční výmazoviny... Za další: Paul Giamatti je ten, kdo je úplně mimo. Jako domovník nebo degustátor stoletých vinoték je v pohodě, ale vypíchnout z něj záporáka? To už bych spíš snesl Rumcajse s žaludovkou nebo Christiana Slatera v obleku tučňáka. _____Poměrně "zvláštní" je scéna psychedelické parašutistické sestavy či přitrouble mrkvácký závěr a zřejmě si někam stranou zapíšu pár prďáckých hlášek, které trousí permanentně "angry" Clive "Dej si mrkvičku" Owen. Ale to je tak vše, sbohem a šáteček._____Stylové filmy mi nevadí, např. takový Matrix byl a je přece docela fajn (úsměv), ale všechno má své meze a já zase enormně netoužím po tom, aby mi ta zanedbávaná hrouda pilin úplně vyměkla... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • První zbraň, kterou Smith použije, je Walter PPK, obvyklá zbraň Jamese Bonda. Když ji Smith uvidí, nazve ji "pěkným zmetkem". To je narážka na to, že Clive Owen byl zvažován pro roli Jamese Bonda, ale nakonec ji dostal Daniel Craig. (Morien)
  • V scénke, keď Smith (Clive Owen) skočil cez strešné okno do červeného BMW je vidieť, že to okno je veľké, avšak v ďalšom zábere, keď do BMW narazilo čierne auto, je už malé. (ČSFD)
  • Film bol inšpirovaný legendárnou videohrou "Max Payne" od Rockstar Games. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama