Reklama

Reklama

Hry bez hranic

(pořad)
  • Francie Jeux sans frontieres (více)
Soutěžní / Rodinný / Sportovní
Francie / Československo / Nizozemsko / Velká Británie / Malta / Maďarsko / Česko / Portugalsko / Španělsko / Belgie / Švýcarsko / Západní Německo / Itálie / Řecko / Jugoslávie / San Marino / Tunisko / Lichtenštejnsko, 1965, 69-81 min

Obsahy(1)

Zábavné soutěžní klání družstev Itálie, Portugalska, Malty, Švýcarska, Řecka, Maďarska, Slovinska, Anglie a České republiky ve známé mezinárodní hře. (oficiální text distributora)

Recenze (413)

Mauric 

všechny recenze uživatele

Nejlepší televizní soutěž,alespoň co já kráčím po tomto světě.Žádné hlasování podle sms,kdo vypadne a kdo ne.Žádní tragičtí zoufalci ve vyvolených nebo ve velkém bratrovi,žádná úžasná elegance,či hlas jak zvon,ale normální lidské dovednosti a fyzická zdatnost.A proč?Kvůli 10 miliónům?Těžko.Už jen díky těmhle pár faktům,díky kterým se nedívám na "moderní" soutěže,bych nejradši dal hvězdiček 10 a každou další navíc za každý díl,ve kterém vyhráli Češi.. =o) ()

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Ten první rok, co je přestali dávat jsem ještě jako vcelku malé děvče nechápala, jak něco tak skvělého mohlo skončit! Koukala jsem na to každý rok, vždycky u babičky. Tudíž to pro mě má ještě o to znásobenou roušku nostalgie. Pamatuji si, že jedno léto je dokonce opakovali... nemohla jsem se nedívat;-) ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Na tyhle soutěže jsem se díval od malička. Taky jsem si vždycky jako děcko přál některou z disciplín vyzkoušet. Škoda, že něco podobného už se v dnešní době nevysílá, to byla panečku podívaná. Dá se napsat, že tohle byla opravdu kultovní soutěž. Ale třeba se jednou dočkáme nějakého pokračování ve šlépějích Her bez hranic. Jistě bych byl pravidelný divák. ()

werus 

všechny recenze uživatele

Existovala kdy lepší soutež než Hry bez hranic?? Troufám si říct, že kdo nesledoval, o hodně přišel. Dost dobře si to pamatuju, hodně si pamatuju díl, kdy se pořádaly u nás, pamatuju si, že to dávali o víkendu po obědě a dala bych dohromady i barvy týmů a státy. Na tuhle věc se prostě nedá zapomenout. A přesně jak tady už někdo psal - dnešní soutěžní pořady se můžou jít klouzat! Hry bez hranic jsou zkrátka pětihvězdičková zábava. Kdyby se to ČT rozhodla opakovat, nenechám si to ujít.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Miloval jsem tuto mezinárodní soutěž a svého času jsem si nenechal ujít žádný díl. Dokonce se jeden z dílů odehrál i v našem malém městečku na Valašsku ve skanzenu (rok 1992). Mělo tu správnou šťávu, rozmanitost soutěží i krásné medailonky z daných států (měst). Ani dnes nedám na Hry bez hranic dopustit a co šlo, mám doma „soslé“. Takže v tomto případě dávám jasný plný počet hvězd… ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Každé z účastnických zemí byla přidělena unikátní barva, jíž se země pro větší diváckou přehlednost v soutěži prezentovala. Československu/Česku například vždy patřila barva oranžová. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Reprezentaci Československa a posléze i České republiky lze procentuelně považovat ze všech zúčastněných zemí za nejlepší. (Ded@M@tes)
  • Statisticky nejhorším státem v soutěži se stalo Nizozemsko. Přestože se her plně účastnilo po deset sérií (a to v letech 1970–1977, 1997 a 1998), ani jednou nevyhrálo finále. (CANNIBAL)

Související novinky

Darabont a King opět spolu

Darabont a King opět spolu

08.02.2007

Frank Darabont ještě nedokončil svůj nejnovější projekt a už se rozpovídal o svých budoucích plánech. V nynějších dnech pokračují přípravy na jeho další film The Mist, který vychází z novely mistra… (více)

Reklama

Reklama