Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (418)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na film takto nabitý komediálními herci bych teda očekával mnohem větší legraci. Jakožto komedie je to tedy těžký průměr a to je škoda. Naštěstí je příběh poměrně poutavý na sledování s rodinou velmi příjemný. Jen mne trochu mrzí, co tvůrci předvedli u závěrečného soudního procesu. Totální fraška, kde na sebe všichni pokřikují jako u Soudkyně Barbary. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem váhal mezi třemi a čtyřmi, nakonec dávám čtyři, protože Chuck a Larry si IMO zaslouží přelézt alespoň tu červenou hranici. Nejde rozhodně o žádnou bláznivou komedii, jak by mohla napovídat účast Adama Sandlera, je to spíš tradiční, příjemná, poměrně vtipná a poměrně laskavá komedie s lehounce otravným moralizujícím podtónem, ačkoli je vidět, jak se Sandler krotí, aby nezačal řádit :)) Zkrátka nic, co by se člověk styděl pustit rodičům nebo co by pokazilo hezký večer nebo deštivé odpoledne s lepší polovičkou. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Dva straighti si hrají na gaye. Nadprůměrná komedie s poselstvím. 1) No panečku, chvilkama jsem se vyloženě smál, a to se mi stává dnes už jenom málokdy._____ 2) Nenudil jsem se. Vždy, když jsem začal získávat pocit, že by se to mělo odpíchnout nějak dál, tak došlo k žádané změně. Vzácné to souznění s režisérem._____ 3) Milé chvilkami kapku nevázané špičkování na téma gayové a ti druzí nepřekročilo hranice dobrého vkusu ani se nepřiblížilo k močálu nudy. Vyústění je, pravda, stereotypní a očekávané, ale o překvapení v ději v tomto filmu nejde._____ 4) Na rozdíl od znevažujících poznámek řady komentátorů se domnívám, že film odvádí velmi dobrou práci na poli gayovské osvěty. Komediální rámec činí sdělení filmu stravitelnější, i když pro některé komentátory ono sdělení bylo tím nejméně zajímavým prvkem. Obávám se, že část přispěvovatelů si ani nevšimla, že by film sděloval také něco jiného, než že mají na dvě hodiny vypnout a jen se bavit. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný syžet, pár dobrých fórků, spousta krásných ženských a neúnosné chvilky hrající na vážnější notu. Tohle jsou ingredience k nové komedii Adama Sandlera, kterému zde zdatně sekunduje jeho „partner“ Kevin James, jehož přednes je daleko přirozenější než oh(ř)rátý Sandlerovic humor. Najdou se však chvilky k zasmání, ale všechno stejně působí jako hrozně natahovaná a ke konci i značně trapná nuda, kterou okoření jen málokdy máloco. Z daného tématu se dal vytřískat daleko vtipnější kousek než je tento patvar, který se zastavil někde na půlce cesty a ne a ne se rozjet dál. [Přesná stopáž: 115 min] ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Připomnělo mi to situaci, jak se kamarád před lety poškorpil se slečnou, u které bydlel a zazvonil se čtyřmi narvanými igelitkami a opásaný ledvinkou u mých dveří. Protože jsem opravdový lidumil, který neváhá nabídnout bližnímu pomocnou ruku, zažili jsme díky té jejich roztržce krásné dva měsíce báječného spolubydlení. Postupem času nás začali nadšeně zdravit růžoví hoši z přízemí, kteří mají teplou i čivavu, neunikl nám jediný díl Sexu ve městě, u kterého jsme pištěli smíchy sajíce šťávu z rozehřátých jahodových nanuků, upekli jsme si dort, vzájemně si olizovali čokoládovou polevu z otylých prstů a všiml jsem si i takových detailů, jako byla krásně hebká pokožka na kudrnatých lýtkách mého přítele. Naštěstí bylo homomasakru v zadním průjezdu na poslední chvíli zabráněno usmiřovacím pohlavním stykem s fuj fuj ženskou v malinkém stochovském bytě. Jednomu přijde až líto, když odchází hezký, stodvacetikilový kluk s velmi sexy huňatým hrudníkem, se kterým šlo zažít ještě tolik nevšedních chvil. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (15)

  • Knížka, ze které čte Chuck (Adam Sandler) dětem před spaním se jmenuje „The Puppy Who Lost His Way“. Ze stejné knihy čte učitel Billa ve filmu Billy Madison (1995). V obou filmech hraje v hlavní roli Adam Sandler. (don corleone)

Reklama

Reklama