Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (556)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Námětem podobné Láskám s Johnem Cusackem, jenže tohle se už od prvních minut těžce vleče a fakt, že má film pomalu dvě hodiny, na náladě taky nepřidá, osekat to o půl hodinu by jen prospělo. Reynoldsovo "herectví" je film od filmu neměnné, zato scénáře už si chlapec dokázal vybrat lépe, nedávná Výměna budiž příkladem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Všetci kritici stále plačú, v akej kríze sa nachádza súčasná americká romantická komédia. Asi majú pravdu, lenže keď už tento žáner, tak si vyberám veľmi pečlivo a väčšinou nie som sklamaný. Brooksov film je na dnešnú dobu originálny, nepôsobí vykonštruovane a plagiátorsky. Reynolds sa do takýchto úloh hodí oveľa viac, ako keď sa pred kamerou pitvorí. Táto láska pôsobí na plátne osudovo. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě hodně potěšil. Konečně se po dlouhé době objevila čistokrevná romance, která je opravdu vtipná, a to i bez použití humoru točícího se okolo tělesných výměšků a sexuálních trapasů, jak je tomu dnes zvykem. Určitě, možná působí příjemně staromilsky a spíše než na všechny ty Prcičky a další teen romantické komedie si při jeho sledování vzpomenete na starší klasiku, například filmy s Audrey Hepburn. On je totiž tenhle film spíše romance okořeněná humorem než komedie s tunou vtipů nalepených na odlehčené romantické lince, což ale neznamená, že je tu o humor nouze. Nebudete se sice lámat smíchy, zato se po celou dobu budete smát jako malé dítě, co zrovna poslouchá jednu sakra zábavnou historku a nemůže se dočkat, až zjistí, jak to všechno nakonec dopadne. A věřte mi, že tenhle film není tak předvídatelný, jako spousta jiných romancí a to hlavně díky zajímavě vystavěné naraci typu "vypravěčova hra s divákem/posluchačem". ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Problém je v tom, že scénář je prostě nezajímavý. Celou dobu jsem říkal, čím si tento nemastný, neslaný film vysloužil 75%, sice to nebylo trapné, ale místy to opravdu nudilo a vtipu to taky moc nepobralo. Nebýt konci, který byl vážně moc pěkný, tak bych dal i 2*. Škoda, námět alá HIMYM mohl dopadnout mnohem líp, dokonce i herecké obsazení mi přišlo fajn. Ale rozhodně mě to nevzalo tak, jak jsem si myslel. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantika s inteligentním humorem, na které mi bylo sympatické, že jsem do poslední chvíle netušil, jak to dopadne a která bude ta vyvolená. Kopírování HIMYM bych tu nevyčítal, tady je hodne mala holka a navic dětskej pohled zajímavě komentuje děj, když to v HIM jsou děti jen pasivní posluchači, naopak mi to přišlo jako skvělej nápad. Potěší velmi příjemné obsazení sympatickými herci ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)
  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno