Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prichádza búrka, ktorá môže ovplyvniť celý svet. Naviac je tu hrozba teroristov, ktorí sa vyhrážajú, že celá vec bude ešte horšia, ako sa zdá. Je možné, aby búrka zničila pyramídy v Gize, Effelovu vežu v Paríži alebo Sochu slobody v New Yorku? Tím troch ľudí sa pokúša nájsť centrum búrky a preskúmať okolnosti jej vzniku. Príroda sa zrejme pomiatla, alebo sa niekto pokúša simulovať globálnu poveternostnú katastrofu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Rochester odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nenasmála jako u této "stupidní parodie" (nic jiného to být nemohlo)....na katastrofické filmy. Druhý největší vynález lidstva po objevu kola - byla asi amecká CHEWING GUM, když zprovozní zkratovanou elektrotechniku super letadla. V dešti létajících trosek, jezdí hrdinové v autech s vysokým leskem laku a nikde ani škrábaneček. Ale jedno v tomto škváru tvůrcům chybí - záchrana pejska, nebo kočičky. ()

profeek05 odpad!

všechny recenze uživatele

Další z filmů, pro které může být hodnocení "odpad" stále lichotivé. Tohle je totální hnus. Filmů o "katastrofách" je už takhle dost a ve všech vidíte stále to samé - namátkou: bývalí manželé, které svede varování před možnou katastrofou znovu dohromady ; jejich či cizí ratolesti, které nedbají rad rodičů a ženou se přímo do středu tornáda či kdejaké další hovadiny, stejně tak ignorují apokalypsu za nejbližsím kopcem hlavouni měst, organizací apod. ; zničení nejznámějších světových staveb, měst a turistických atrakcí ; a hlavně - až na pár výjimek přímo úchylně HNUSNÉ a UMĚLÉ efekty a Himaláje nelogických děr v prostředí i scénáři.. V tomto případě bych ještě přidal příliš rychlé přeskakování z místa na místo, celý děj působí jako dort pejska a kočičky. Ze všeho, ale na nic. USA a Německo spojily svou tvorbu a vznikl přímo výjimečně špatný rádobykatastrofický film, kde Vám stihnou během prvních pěti minut násilně vysvětlit, že je polovina světa již v troskách (rozumějte USA a Německo, ale kde se tu k čertu vzala Francie?) a na druhou polovinu (zbytek USA, Německa a ty další nepodstatné země světa) se to řítí. FUJ, fuj a ještě jednou fuj. Jdu si spravit chuť trochou fernetu, nebo se televize nedožije rána :-D (P.S.: a to jsem to ani neviděl celé, nejsem sebevrah!) ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Klimatické změny způsobující bouře po celém světě. Příroda se asi pomátla. Banda teroristů, která vyhrožuje. Zajímavá kombinace. Na dva díly to bylo moc roztahané, stačil by jeden. Ujíždím na katastrofických filmech, pořád mě přitahujou. Řekněme, že jsem znovu objevila Ginu Gershon, kterou jsem na čas ztratila z dohledu. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Je tu namícháno příliš problémů dohromady. Náboženský fanatik, únos dětí, obětaví bez pudu sebezáchovy, zločinci bez skrupulí a k tomu dvě tornáda, která hrozí, že se nad městem spojí. A opět - jeden ví jak pomoci a mocní tohoto světa, kteří nevěří, dokud není téměř pozdě. K tomu ne zrovna zářivé herecké výkony. Kolikrát jsme tohle už viděli. Kdo vydrží, uvidí hned několik šťastných konců. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Klimatické změny způsobují velké bouře po celém světě. Nejdříve to odnese Paříž (Eiffelovka se tváří jako by byla z gumy) a pak už šup do U.S.A. Judith Carr (Gina Gershon) byla zrovna zvolena šéfkou agentury FEMA (něco jako systém včasného varování před přírodními katastrofami), což ji zrovna v této době (kdy se blíží výše zmíněné bouře) dvakrát netěší. Bouře se "inteligentně" soustředí na velká města, a devastují jedno za druhým. A právě se blíží dvě velké bouře přímo na Washington, a pokud se tam spojí, Bílý dům bude zničen, což znamená ... Konec světa, ehm. ... A jelikož je pouhý konec světa jako zápletka docela málo, takže je potřeba ještě přihodit náboženského fanatika, který unese skupinu "privilegovaných" odvážených do evakuace, ministra přes průmysl (Keneth Welsh se v těchto rolích vyžívá, úplně stejnou měl i ve Dni poté), který radši zničí svět než by si nechal ujít nějaký ty dolary, šílenýho lovce tornád flirtujícího s Brendou Walshovou (Shannen Doherty), útok jedovatých žab, zničení egyptských pyramid, atd Jako ekologická agitka docela cool, jen bych to zkrátil na jeden díl, vystřílel nepodstatný části (náboženský fanatiky, únos děcek či milostnou zápletku mezi hlavní hrdinkou a jejím bejvalým) a mohl by to být docela trhák ... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve městech Winnipeg a Selkirk v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama