Reklama

Reklama

Já jsem ty a ty jsi já

  • Kanada It's a Boy Girl Thing (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nell a Woody jsou už odmalička sousedi, kteří se nesnáší. Každý z nich patří do jiného světa. Nell vyrůstá ve slušné rodině a ve škole má dobré výsledky, ale je spíše jen takovou tichou šedou myškou, kdežto ve Woodyho rodině vládne trošku nepořádek a ve škole jeho výsledky nejsou nejlepší, ale přesto je hvězdou školy, jelikož vyniká ve fotbale. Chodí s krásnou a sexy blondýnkou Breannou, která řídí roztleskávačky. Každý si žije svým životem a ani ve snu by je nenapadlo, že se jejich role jednoho dne prohodí. Jejich duše se nějakou náhodou vymění. A tak se stane, že Woody se ráno probudí v těle Nell a obráceně. Oba dva jsou z toho vystrašení a neví, co se děje. Je to pro ně velice těžká situace a jejich nevraživost vůči sobě se ještě prohloubí, když ten jeden dělá věci, které by ten druhý nikdy neudělal. Takto se ze zakřiknuté Nell stane potrhlá a sebevědomá holka a z tvrďáka Woodyho jen uplakaná holčička... (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantická komedie, která se hlavně na konci nevyhne kliše. Přesto však příjemně utíká. Kevin Zegers na mě působí jako klon Zac Efrona, ale je o poznání zajímavější. A i pro mě úplně neznámá Samaire Armstrong se líbila. nic co by nudilo, vyhybá se to fekálnímu humoru, takže já odcházím poměrně spokojen. Výplň na nedělní den, jako vyšitá.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Sympatická, pozitívne naladená romantická blbinka. Výmena tiel tu už bola veľa krát, ide o vďačný námet, ktorý ale vždy prinesie svoje ovocie. Z tohto ťaží aj tento film. Zámena so sebou prináša veľa problémov a naschválov, ktoré miestami dokážu rozosmiať a príjemne pobaviť. Na oddych a relax po nejakom nerváku ako stvorené. 60/100 ()

Reklama

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Celkom obyčajná americká romantická komédia, nič extra, aj keď ma dosť zaujali niektoré romantické scény čo sa u mňa často nestáva skôr by som povedal že vôbec,pretože ja nie som žiadny fanušik romantiky, ale jednoznačne tento film ma niečo do seba to sa nezaprie priam si pýta o pozornosť, vôbec som sa pri tom nenudil vždy ma dokázalo niečo zaujať, aj keď je to ako vravím "nič extra"... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Už jsem pár filmů s podobnou zápletkou viděl a od tohohle jsem nečekal nic světobornýho. Doufal jsem aspoň v solidní oddechovku... a tu jsem taky dostal. Film celkem uteče, pobaví a rozhodně neurazí. Ústřední herecká dvojice je symaptická, což je hodně důležitý. V rámci žánru romantické komedie pro mládež je to solidní dílko. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Filmy o prohazování těl dvou co nejvíce odlišných lidí nejsou ničím novým od sluncem, vždy jednou za čas scnáristé tuto magickou formulku opráší, ono taky co chcete vymýšlet nového, to prostě už není možné, teď už jde jen o tom, jak s ní naložíme, buď prohodíme rodiče s dítětem (dost často stejného pohlaví), nebo naopak vrstevníky, tady se osvědčilo různé pohlaví, aby co nejvíce vynikly jejich rozdíly. Do hlavní role obsadíme nějaké začínající televizní hvězdičky, do vedlejších rolí zkrachovalé béčkové herce, moc to nestojí, výdělky taky nebudou nijak extra oslnivé, ale možnost prodělání gatí je dost malá, tyhle blbiny pro teenagery se vždycky nějak zaplatí a vydělají, sice ne tolik, aby si producent mohl sám ze své kapsy zaplatit nové pokračování trháku letošního léta, ale na slušnou vilku s bazénem ano. Teto výtvor není tak oslnivý, že by sme z něj padali na kolena, na druhou stranu se však tvůrci nemají zač stydět, film byl místy vtipný, občas dojemný, přesně jak to má být, jen Samaire mi místy připomínala transku. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Hřebcovo auto je Buick Roadmaster Estate Wagon ročník 1991 a Woody s Nelly na konci filmu odjíždí v Oldsmobile Cutlass z roku 1971. (Ruuzha)
  • Přední strana žádosti na univerzitu Yale, kterou má Nell v pokoji, a taky hlavička dopisu, kterou dostane od Yaleu, jsou pravé. (HappySmile)
  • Hudba, kterou Nell (Samaire Armstrong) používá jako budík a taky ji poslouchá v autě jako Woody, je "Candle In The Wind" od Eltona Johna. Elton John je výkonným producentem tohoto filmu a jeho partner David Furnish tento snímek produkoval. (HappySmile)

Reklama

Reklama