Reklama

Reklama

Já jsem ty a ty jsi já

  • Kanada It's a Boy Girl Thing (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nell a Woody jsou už odmalička sousedi, kteří se nesnáší. Každý z nich patří do jiného světa. Nell vyrůstá ve slušné rodině a ve škole má dobré výsledky, ale je spíše jen takovou tichou šedou myškou, kdežto ve Woodyho rodině vládne trošku nepořádek a ve škole jeho výsledky nejsou nejlepší, ale přesto je hvězdou školy, jelikož vyniká ve fotbale. Chodí s krásnou a sexy blondýnkou Breannou, která řídí roztleskávačky. Každý si žije svým životem a ani ve snu by je nenapadlo, že se jejich role jednoho dne prohodí. Jejich duše se nějakou náhodou vymění. A tak se stane, že Woody se ráno probudí v těle Nell a obráceně. Oba dva jsou z toho vystrašení a neví, co se děje. Je to pro ně velice těžká situace a jejich nevraživost vůči sobě se ještě prohloubí, když ten jeden dělá věci, které by ten druhý nikdy neudělal. Takto se ze zakřiknuté Nell stane potrhlá a sebevědomá holka a z tvrďáka Woodyho jen uplakaná holčička... (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Na to, jak dobrý nápad měli tvůrci, na to, že jsem čekala víc... Hm... No... Vlastně jsem se skoro celou dobu pořádně nezasmála, spíš jen tak "jemně pousmála" a to pro tak nápadité téma prostě nestačí. Dalo se z toho vytěžit určitě víc, ale ono zatím......... Nevím přesně, jak to vyjádřit, ale možná by stačilo: na komedii až moc nemastné a neslané... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Bohové někdy mají opravdu zvláštní smysl pro humor, a to se zřejmě týká i aztéckých Bohů. Když se totiž v muzeu před sochou aztéckého Boha proměn pohádají dva sousedé a zároveň spolužáci (chlapec a dívka), kteří se vzájemně nesnášejí, vezme to tento aztécký Bůh do svých rukou, a tak se druhý den ráno chlapec probouzí v dívčině těle u ní doma a naopak. Film sám o sobě není ani originální, ani nikterak objevný, ale rozhodně je zajímavý a zábavný. Hlavní hrdinové jsou nesmírně sympatičtí, obzvlášť Kevin Zegers se natolik vcítil do ženské citlivé role, že jsem mu to všechno opravdu věřil a skutečně jsem měl pocit, jakoby si s nějakou holkou prohodil tělo. Ač tohle není první film na téma záměny těl, který jsem viděl, přesto mě dokázal zaujmout a užil jsem si ho od začátku do konce, za což mají tvůrci můj obdiv, protože přijít s něčím, co už tu bylo, a natočit to záživnou a zábavnou formou, to je zajisté umění. Ve výsledku jsem tedy spokojeným divákem, který si film užil, a který ho hodnotí jako mírně nadprůměrný, což obnáší udělení lepších třech hvězdiček. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasický případ sterilní romantické komedie, kdy si dva mladí sousedé díky kouzlu vymění těla a probudí se mladík v ženském a dívka v mužském těle. Následují klasické přehmaty, prozření a samozřejmě notně sladký závěr. Přesto někdy ani takový předem předvídatelný snímek neuškodí. Hudba - Christian Henson. ()

renoarko 

všechny recenze uživatele

Tento film nám neprináša nič nové, príbehov, kde si hlavné postavy vymenili telá, je dnes požehnane. Aj napriek značnej neoriginalite filmu som sa však bavila, motív výmeny bol využitý dobre, takisto humorná a romantická zložka fungovali bezchybne, herci boli sympatickí a ja v podstate nemám dôvod dávať nízke hodnotenie :) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Musím spravedlivě přiznat, že jsem se pobavil. Mužský a ženský svět se střetávají a oba světy dostávají na frak při pohledu z opačného pólu. Každopádně je třeba přiznat, že ač se ve filmu výměna těl již několikrát objevila, já se u tohoto filmu zasmál. Příjemně mě překvapily herecké výkony i dobrá hudba. A špatný není ani scénář na tenhle typ filmu. Je to lepší průměr. Znám komedie s mnohem slavnějšími herci a vyšším rozpočtem a spíš jsem se nudil. Tady jsem se zasmál a to u komedie čekám. Vyloženě neselhaly ani další parametry. Uzavřel bych to tedy tím co jsem už řekl. Jde o lepší průměr. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Přední strana žádosti na univerzitu Yale, kterou má Nell v pokoji, a taky hlavička dopisu, kterou dostane od Yaleu, jsou pravé. (HappySmile)
  • Hudba, kterou Nell (Samaire Armstrong) používá jako budík a taky ji poslouchá v autě jako Woody, je "Candle In The Wind" od Eltona Johna. Elton John je výkonným producentem tohoto filmu a jeho partner David Furnish tento snímek produkoval. (HappySmile)
  • Hřebcovo auto je Buick Roadmaster Estate Wagon ročník 1991 a Woody s Nelly na konci filmu odjíždí v Oldsmobile Cutlass z roku 1971. (Ruuzha)

Reklama

Reklama