Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Volné pokračování katastrofického filmu 10,5. Zemětřesení zdevastovalo Kalifornii a vyvolává sérii dalších katastrof. Běsnění přírody stojí v cestě jedna z největších atomových elektráren v zemi a Americe tak hrozí totální zničení. Navíc se potvrzuje teorie, že se zemské desky navracejí k sobě a to by znamenalo roztržení kontinentu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Aethra 

všechny recenze uživatele

Upřímně, dobře jsem se u toho pobavila. Problémem může být fakt, že šlo o smrtelně vážně myšlenou záležitost... Velké minus za to, že jsem se nedočkala příletu Supermana, který by přiklonil zemské desky k sobě, a že největší americká jaderná elektrárna se dvěma chladicími věžemi musela být ochráněna naprosto civilním způsobem - výbuchem zemního plynu, jehož zásoby se nacházely tak 200 metrů od elektrárny... Jo, a sorry za spoiler ()

AdamDM 

všechny recenze uživatele

Už som chcel dať odpad, ale zase musí byť vo filme generál Landry. Vlastne všetko je rovnaké ako v jednotke, tuposť, nezáživnosť, zbytočné príbehy ....ó a áno, samozrejme jadrovú elektráreň postavia pri pri ložiskách plynu, čo značí nestabilnosť a zlomy. Nuž ale čo, zase to všetci prežili a tešíme sa na ďalšie pokračovanie :) ()

Reklama

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi jako bych zkoukl ne jeden, ale tucet katastrofických "spektáklů" - zemětřesení, výbuch sopky, protržená přehrada, hrozící jaderná katastrofa. To všechno se tvůrci podařilo vtěsnat do skoro třech hodin i se vší tou melodramatickou a hrdinskou omáčkou okolo. Při pomyšlení, že by mohla taková situace nastat mě sice mrazilo, ale pak mi čím dál více připadal námět pěkně vycucaný z prstu a ten konec mě spíše rozesmál. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Beau Bridges je záruka špatnýho filmu, takže jsem věděl do čeho jdu, ale já takovýhle blbosti občas docela rád :-) Efekty dělaný někde doma na písíčku jsem tak nějak překous a nutno filmu uznat to, že je asi nejapokalyptičtější, co jsem kdy viděl. A dokonce tam Beau pronesl i jedno moudro: "Zklamal jsem celý národ..." Nezbývá než s ním souhlasit a dodat "... a ne jenom jeden". ()

Dextwer 

všechny recenze uživatele

Co dodat, zas tak jednou jsem si sedl unavený po náročné práci k televizi a díval se na první film, co běžel. Děj filmu absolutně mimo mísu. Objevují se zde snad všech možné katastrofy jako tsunami, zemětřesení, sopky, záplavy a vše na jednom místě. Nechci být teda až moc kritický a věřím, že snímek byl natočen bez žádných větších aspirací a proto i tak ho musíme brát. Moje hodnocení: 20% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama