Reklama

Reklama

Přežít!

(seriál)
  • Česko Téměř jsem to nepřežil (více)
Velká Británie / USA, 2005, 59x60 min
(další profese)

Obsahy(1)

Seriál Naživu zkoumá katastrofy, které se na týdny, měsíce a roky dostali na první strany novin po celém světě. Seriál vypráví příběhy z pohledu přeživších, kterým se díky inteligenci, bystrému úsudku a lidskému instinktu podařilo přežít. Každá hodinová epizoda obsahuje rozhovory s lidmi, kteří přežili nějakou katastrofu. Každý subjekt vypráví svůj příběh od samotného počátku, kdy se vše zdálo v naprostém pořádku až po okamžik, kdy se vše zvrtlo. Popisují, jak se jim nakonec podařilo přežít. Příběhy jsou hluboce osobní a emotivní zpovědi o situacích, jež zcela změnily život těch, kteří zůstali naživu. (CBS)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Videl som zatial 3 diely (Napospas tmě, Pomoc ze záhrobí, Ve spárech medvěda) a myslím, že si pozriem aj dalšie. Ma to celkom zaujalo (čo som nečakal, podobné príbehy ma velmi nezaujímajú), dramatičnost vyšrubovaná na maximum. Vadia mi ale také tie americké veci, ktoré tam furt trepú, ako neustále opakovanie už povedaných vecí a predbiehanie udalostí. Hodnotenie: 80%

Suzana

Suzana (hodnocení, recenze)

Mě osobně fascinovaly osudové chyby protagonistů. Jestli se to všechno opravdu stalo tak, jak to dokument zobrazuje, tak kroutím hlavou.....kolik amatérů riskuje svůj život, aby si něco dokázali, nebo nevím....každopádně to bylo velmi poučné, aspoň vím, co zásadně nedělat, když se ztratím v džungli nebo budu mrznout v pustině :-)

ssák

ssák (hodnocení, recenze)

já nevím mě se ten seriál dost líbil třebas díl v džungli byl dobrej.

Reklama

Reklama