Reklama

Reklama

Přežít!

(seriál)
  • Česko Téměř jsem to nepřežil (více)
Velká Británie / USA, 2005, 59x60 min
(další profese)

Obsahy(1)

Seriál Naživu zkoumá katastrofy, které se na týdny, měsíce a roky dostali na první strany novin po celém světě. Seriál vypráví příběhy z pohledu přeživších, kterým se díky inteligenci, bystrému úsudku a lidskému instinktu podařilo přežít. Každá hodinová epizoda obsahuje rozhovory s lidmi, kteří přežili nějakou katastrofu. Každý subjekt vypráví svůj příběh od samotného počátku, kdy se vše zdálo v naprostém pořádku až po okamžik, kdy se vše zvrtlo. Popisují, jak se jim nakonec podařilo přežít. Příběhy jsou hluboce osobní a emotivní zpovědi o situacích, jež zcela změnily život těch, kteří zůstali naživu. (CBS)

(více)

Recenze (64)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Dramatické príbehy zo života majú zakaždým čosi do seba, len to spracovanie mohlo byť o niečo profesionálnejšie. Napríklad dnešná epizóda o stroskotaní troch mužov, ktorí sa vyše 12-tich dní prebíjali pustým pobrežím bez jedla a tekutín na mňa zapôsobila viac ako tá predošlá časť. Skrátka, diel od dielu sa líši kvalita, ale to je hádam pochopiteľné. ()

matow 

všechny recenze uživatele

Priznám sa že v čase ked píšem tento comment nemam pozreté všetky diely ale aj po par epizodách musím uznat že tvorcovia spravili vcelku zaujímavú seriu ktorá má v sebe dávku napätia a osudý ludí ktorým sa stalo nejakým spôsobom neštastie a oni sa ocitli zoči voči smrti je vykreslené naozaj vierohodne a pútavou formou. ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Takto zajímavé příběhy a až neuvěřitelné lidské osudy ukazující dramata lidí v krajních situacích a jejich úžasnou sílu přežít téměř nepřežitelné by si každopádně zasloužily mnohem lepší zpracování. Tohle provedení je celkem tristní a dost bezemoční. Přitom dramata jsou to mnohem silnější, než leckteré vyfabulované filmové situace. Zajímavý počin, ale tím to pro mne hasne. Velká škoda. ()

EIa

všechny recenze uživatele

Útěk z lavinového údolí: Je to vždycky šok, když vidím něco s českým dabingem, i když tady to trochu zachraňovalo, že pod tím nechali běžet anglický originál. Příběh silný, ale šel by zfilmovat líp, byly tam zbytečně dlouhé pasáže o ničem, které zbytečně braly čas jiným. Například bych snesla delší vyprávění o tom, jak se sakra dostali z té trhliny, když měl jeden z nich zlomenou kyčel, a tomu tam bylo daných zhruba třicet vteřin. Se smyslem pro černý humor jsem se zachechtala piknikujícímu páru, to vážně nasedne žena v osmém měsíci do letadla s chlapíkem, který neumí přistát? Protože k tomu ztroskotání tam nebyl vůbec žádný důvod, s řídkým vzduchem museli počítat... No jako nezaujalo, hned to vyšumí, ale bylo to dostatečně krátké, aby se to dalo bezbolestně dokoukat. Dvě hvězdičky patřičnému dílu, celý seriál kvůli neznalosti jiných dílů hodnotit nebudu. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem tedy zatím dva díly...a to ten s tou řekou na Aljašce a nechápu...ale nějak mě to vzalo...skoro jsem měl slzy v očích... a potom nějakou husu ztracenou v Grand Canyonu a to mě bralo o poznání míň...jednak tam byla chyba, protože mluvili o tom jak tam není voda a přitom tam byly drobné pramínky vidět...a druhak, když jsem viděl, že si ta husa s sebou vzala kartáč na vlasy a nevzala si vodu...říkal jsem si jen, dobře jí tak... :-D ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno