Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 2

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (282)

choze 

všechny recenze uživatele

Komorní thriller, u kterého si ale nikdo nehty napětím neohryže, akce je tu minimum a známé xichty tu až na Dillona nemají co hrát a jen statují. Scénárista si totiž pečlivě namotivoval nudně správňáckého hlavního hrdinu, ale ostatní postavy odfklákl. Linka přátelství narušeného loupeží zůstane nedotažená a komplikace a jejich řešení při obléhání obrněného vozu opravdu nestrhnou. I režijně je to mdlé. Zkuste Hillovy Lotry. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Některé věci v tomhle filmu mi nepřišly úplně dobře vymyšlené a hrozně mě štvalo plýtvání talentem takového herce, jako je Jean Reno, který v tomhle filmu snad byl jen proto, že se jmenuje Reno a tak to naláká lidi. Protože prostor, který dostal pro svoje herectví, mohl dostat i daleko horší herec. Na druhou stranu jsem se docela dobře bavil, protože jsem nečekal žádné velké zapeklitosti, ale jednoduchou zápletku a trochu akce. A to se mi vyplatilo. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Chvílemi o vypadá dost obstojně, ale hned to přebije nějaká podpásová nelogičnost. Postavy se chovají nelogicky, ale i přes to je dost zábavné a akční. Je to nabito opravdu hordou známých jmen, ale ty také předvádějí své standardy. Nebýt toho stupidního "happy endu", tak je to možná o stupínek lepší. Mezi dvěmi a třemi hvězdami, zaokrouhleno nahoru. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

I přes solidní osazenstvo známých obličejů v čele s Mattem Dillonem, Laurence Fishburnem a Jeanem Renem jen nezajímavé béčko. Opravdu se divím, že takový scénář mohl dostat 25 milionů USD. Jedno klišé za druhým, naprosto předvídané a ještě s několika do očí bijícími nelogičnostmi. Přesto se Antal snaží a jednotlivé obrazy oku docela lahodí, ale za tu stupidnost na více než dvě hvězdy jít nemůžu... No more blood on my hands ()

tron 

všechny recenze uživatele

Akčný triler, ktorý nie je príliš akčný, ani trilerový, ale lepší žáner k nemu nesedí. Na celkovej priemernosti má podiel predovšetkým priemerný (z dobrého nápadu vychádzajúci, na celovečernú minutáž ale nepostačujúci) scenár plný logických chýb, kedy skúsení profesionáli, ktorí vo fachu robia roky, stvárajú jednu blbosť za druhou a nemajú základné vedomosti (o bezpečnostnom spodnom východe museli vedieť). Nimród Antal má každopádne solídny talent a ak máte v láske ksichty z vedľajších rolí, určite vás potešia spoločné scény takých magorov, ako sú Skeet Ulrich, Fred Ward, Jean Reno, Matt Dillon a Laurence Fishburne. Produkcia: Sam Raimi. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama