Reklama

Reklama

Darker than Black: Kuro no keijakuša

(seriál)
  • Japonsko DARKER THAN BLACK 黒の契約者 (více)
Animovaný / Akční / Drama / Fantasy / Mysteriózní / Psychologický / Sci-Fi
Japonsko, (2007–2009), 15 h (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Misato Fukuen, Ikuja Sawaki, Masaru Ikeda, Hidenobu Kiuči, Nana Mizuki, Šin'ičiró Miki, Hidejuki Tanaka, Iemasa Kajumi, Nozomu Sasaki, Čika Sakamoto (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(37)

Li Shunsheng - mladý student, který přijíždí z Číny do Japonska. V žádném případě. Li je kontraktor. Muž bez citů, který má zvláštní schopnosti. Jeho prací je likvidovat další kontraktory podle přání lidí. Kontraktoři jsou totiž bezcitné loutky, které udělají pro lidi cokoli. Jenže, je to opravdu tak? Odkud se vlastně kontraktoři vzali? A co jsou zač Loutky? (Lulubell)

(více)

Recenze uživatele Saraph k tomuto seriálu (2)

Darker than Black: Kuro no keijakuša (2007) 

K tomuhle seriálu jsem se věřte nevěřte dostal tak, že jsem hledal "podobné" Death Notu, aneb něco velice inteligentního. DTB sice není nijaká inteligenční bomba, nicméně je to příjemná změna oproti sezónnímu odpadu plného kalhotek. Musím říct, že už v nějakých prvních pěti epizodách jsem si seriál naprosto zamiloval, zejména trojici Hei + Mao + Yin. Sice jsem měl ze začátku docela problém pochopit, o co tam vlastně má jít, ale to se postupem epizod a dalšími sériemi naprosto vytratilo. Nevidím v tom nic super mysteriózního, nicméně stále je tam příběh hodný vysvětlování. ()

Rjúsei no Gemini (2009) (S02) 

Sice už o něco slabší než první série, ovšem když přihlídnu k faktu, že už nebylo moc kam se vydat, alespoň jsme dostali novou hlavní postavu. Leckomu se mohla zdát ze začátku otravná, s čímž rozhodně souhlasím, ovšem pak už jsem si tak nějak zvykl. Celkově už mi ale strašně chyběla postava Yin. On Hei, Mao a Yin tvořili takovou moc fajn trojku.. :( ()

Reklama

Reklama