Reklama

Reklama

Darker than Black: Kuro no keijakuša

(seriál)
  • Japonsko DARKER THAN BLACK 黒の契約者 (více)
Animovaný / Akční / Drama / Fantasy / Mysteriózní / Psychologický / Sci-Fi
Japonsko, (2007–2009), 15 h (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Misato Fukuen, Ikuja Sawaki, Masaru Ikeda, Hidenobu Kiuči, Nana Mizuki, Šin'ičiró Miki, Hidejuki Tanaka, Iemasa Kajumi, Nozomu Sasaki, Čika Sakamoto (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(37)

Li Shunsheng - mladý student, který přijíždí z Číny do Japonska. V žádném případě. Li je kontraktor. Muž bez citů, který má zvláštní schopnosti. Jeho prací je likvidovat další kontraktory podle přání lidí. Kontraktoři jsou totiž bezcitné loutky, které udělají pro lidi cokoli. Jenže, je to opravdu tak? Odkud se vlastně kontraktoři vzali? A co jsou zač Loutky? (Lulubell)

(více)

Recenze uživatele Kimkong k tomuto seriálu (2)

Darker than Black: Kuro no keijakuša (2007) 

Seriál, kde se první půle věnuje představení postav a nastínění co se vlastně děje. Půle druhá se zase věnuje historii jednotlivých postav a je zakončena hodně urychleným finále, které jsem moc nepobral. Dost mě zde zaujal systém plnění cen za získání schopností. Celkem mě mrzí, že jsme se nedozvěděli jak to všechno začalo. Dost bych tyto informace ocenil. Hudba je lehce podprůměrná, animace pěkná, místy celkem brutální. Viděl jsem zde snahu o celkem dojemné scény, ale nebyly natolik dobře udělány, aby mě dostaly. 26. bonusový díl je časově zasazen někde doprostřed série, ale na sérii předchozí dějově nenavazuje. Je to OVA se vším všudy. Vtipnější a využívající větší množství postav. ()

Rjúsei no Gemini (2009) (S02) 

Oproti první sérii je zde jasně daný příběh bez filerů a brouzdání v minulosti. Je to dáno také tím, že nových postav moc nepřibylo a vše se točí kolem Suou. Haii zde vypadá jak houmelesák po celou dobu a víceměné pouze sekunduje nové hlavní postavě. Co mě dorazil byl konec,neboť jsem jej nepochopil ještě více než v případě předchozí řady. Naprosto netuším co se s kým stalo a jestli seriál skončil šťastně. Opět jsme se nedověděli odkud se brány vzali, jak se uzavírají smlouvy. Líbilo se mě zasazení děje do Ruska. Opening je lepší než v předchozí řadě a i akce je tu lepší a to i bez OP schopností Haie. ()

Reklama

Reklama