Reklama

Reklama

Tunelové krysy

  • Česko Tunnel Rats (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tunnel Rats vypráví o jednotce tzv. tunelových krys, jejíž členové se vydávají do klaustrofóbických tunelů ozbrojeni často pouze ruční pistolí a baterkou a které si vlastnoručně ve vietnamské válce skutečně Vietcong budoval vlastníma rukama, jako kryty před leteckým bombardováním. Tento drsný film ukazuje, jak bylo strašlivé nějaký z takovýchto krytů navštívit. (MATADOR)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

KaKKashi

KaKKashi (hodnocení, recenze)

No musím jen doplnit že Jeepy jsou v každem filmu od Uwe bolla, mužu se pochlubit že jsem pravděpodobně několik z nich viděl na vlastní oči vnejmenovaném německém filmovem studiu:-) a ta šou byla precizní:-) proto jakmile jsem viděl prvního uweho, na jeepy jsem si vzpomněl:-) každopádně na 65 procent to jsou oni, protože dané studio smrdělo uwebollismem ze všech komerčních zařízení ve studiu:-) škoda že už newim dke to bylo:-D

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Takže predsa to vyšlo, Bolla už úplne prestávam zatracovať. Rampage sa mi dosť páčilo a toto tiež. Samozrejme chýb tu je dosť, ale kladov omnoho viac. A môžem povedať, že lepší vojnový film o vojne vo Vietname som ešte nevidel.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tak tohle je zaručeně nejhorší rádoby valečný film co jsem kdy videl. Kdo to kdy viděl, tábor ve Vietnamu bez vyčištěného perimetru, oplocení a bunkrů. Taktiku ma nacvičenou lépe každá druhá airosftová jednotka 10letých kluků tamhle někde v lese. To že tam používají jeepy a zbraně, které v době vietnamské války ještě neexistovaly se da přehlednout. Tenhle film ma snad jen jediného horšího soupeře a tím je ještě horší film Far Cry take od Uwe Bollda.

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

To ano, hratelnost 3D akce, kde se hráč pohybuje v systému uzavřených tunelů je velmi zábavná a variabilní.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

čumím, že se vůbec někdo odhodlal tohle převýst do herního světa :) i ve Vietcongu jsem s tím měl problémy, abych to přešel bez žádné psychické újmy :)

byfo

byfo (hodnocení, recenze)

díky..................no jinak abych to zhodnotil.Je to na první pohled budgetovka,ale totálně tragicky to taky nevypadá....viděl bych to na průměrnou střílečku.

byfo

byfo (hodnocení, recenze)

můžeš sem kdyžtak postnout nějakej odkaz na ní???Já ji teda nenašel ani na abcedě her

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ully

ully (hodnocení, recenze)

Apokalypse ani Četě se to sice zdaleka nepřibližuje, scéna s přepadením amerického tábora Vietcongem ( ty jejich helmy na hlavách jsou původem od bundeswehru ? ) je opravdu hloupá , ale celkově film není špatný... Doporučuji si prohlédnout na DVD bonus - vynechané scény a záběry

dawe04

dawe04 (hodnocení, recenze)

Ja vim, napsal jsem prominte, ja sem jen na take veci haklivy. Kamarada Nemce mam tez, ale je rozdil kdyz napises ze Nemci sou svine kdyz vidis dokument o vyhlazovani Zidu nebo kdyz ti v nake pocitacove hre ukousne hlavu:-)

byfo

byfo (hodnocení, recenze)

to je jak kdybys jenom protože máš kamaráda němce říkal,že Nacisti nebyli svině :)

dawe04

dawe04 (hodnocení, recenze)

Nejvíce mě pobavil komntář jednoho nejmenovaného uživatele, cituji: " Navíc jako pařan Vietcongu moc dobře vim, jaký uměj být Vietnamci v těch svých norách pěkný zákeřný hajzlové, takže s hrdinama sem se sžil celkem rychle." - :D:D:D No a já jako pařan THe SIms prohlašuji, že moc dobře vím jak mají Američané moc hranaté hlavy...Prominte, ale jako kamard Vietnamce chci jen poukzat na blbost nekterych lidi...

AnimeFan

AnimeFan (hodnocení, recenze)

Někdo už by měl konečně tu skopčáckou svini podříznout a nechat vykrvácet...

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

tak nakonec to nebylo zas tak spatny, dokonce to bylo chvilema i napinavy, to sem u Bolla snad jeste nezazil:) ani tech klise tam nebylo tolik jako obvykle, chvilema sem mel pocit, ze se divam na nejakej nezavislej filmecek, ale zase ten zacatek byl celkem bidnej a v postavach sem se moc neorientoval :(

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Jestli to nebude tím, že hra i Tunnel Rats se odehrávají za války ve Vietnamu :-)   

Ale co vím, tak se Tunnel Rats jako PC hra budou, připravuje je nějaké německé studiol...

(A ano, už jsem si zvykl, že ze mě mnozí dělají ženu)

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

nic to zatím neznamená, ale popravdě, hodně se těším, až to uvidím ! :)

Související novinky

43. Letní filmová škola začíná 28. července

43. Letní filmová škola začíná 28. července

18.07.2017

Největší prostor bude věnován švédské kinematografii, na kterou se zaměří blok Fokus. Ze Švédska přijedou také významní hosté: svou retrospektivu na LFŠ uvede Tarik Saleh, k němu se přidá i jeden z… (více)

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama