Reklama

Reklama

Americká komedie ze sportovního prostředí vypráví o fotbalovém koučovi, který má za sebou sérii životních i sportovních proher, ale přesto se dokáže postavit do čela nového týmu a přivést ho k vítězství. Lambeau Fields (David Koechner) měl v posledních letech smůlu a teď ho chce opustit žena (Melora Hardinová) i dcera (Brooke Nevinová). Fieldsovi zbývá jediná a zjevně poslední možnost jak napravit svou trenérskou reputaci a zachránit rodinu před rozpadem. Nebude to ale vůbec snadné, protože jeho mužstvo se skládá z těch nejméně vhodných hráčů. Režii má Tom Brady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

vorry 

všechny recenze uživatele

Skvělá, opravdu skvělá parodie. No zkrátka, když se skloubí vydařená komedie s americkým fotbalem, tak není co řešit. Je to skvost filmový kinematografie. Nemyslel jsem, že to někdy řeknu, ale tohle byl jeden nejlepších filmů, co jsem viděl. WOW (né world of warcraft, ale vauuuuuuuuuuuuuu) :DDDDDD Já se smál od začátku do konce, to jsem nečekal, snad každou minutu byl nějakej originální vtípek :) Na filmy podobného kalibru se člověk dívá s chutí a nejlépe s kámošema - to je pak hustej nářez :)) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To byl pokus o vraždu! To musíte odpískat!" Na hřišti se útočník zastavuje střelbou, případně autobusem, trenér Fields nemůže vydýchat skvělý prospěch svých hráčů a občas někdo někoho něčím zasáhne přímo do "slimejše". To není špatný základ pro sportovní parodii. David Koechner však není majitelem takových humorogenů, aby mě dokázal uřehtat po celý film, ale neustále to zkoušel, což umím ocenit. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! } "Žádnej Šukámtvouženustán není, že ne ?!" ;) Znovu říkám, že za mě osobně patří parodie mezi nejpokleslejší filmové žánry vůbec, přičemž přímo odkazující vykradené scény dovedené do protipólového extrému mě nikdy nebavily a ani samotné, již mnohokrát zmiňované "hádání" parodovaných předloh mi zábavné nepřipadá ani zdaleka, a tak nejvíc oceňuji parodie, které fungují i bez "nakoukání" potřebných snímků ( Žhavé výstřely 1, 2 ). Bacha na bolóny však jistě patří k tomu lepšímu, co bylo v rámci žánru natočeno, dokonce byla tato "taškařice" vybavena i slušným počtem dostatečně úderných hlášek, byť v konečném zúčtování tu máme půl napůl scény povedené a naprosto trapné, ačkoliv tentokrát se vyhnete obligátním fekálním gagům i hraničním zvrhlostem, The Comebacks totiž rozhodně příliš netlačí na pilu nevkusnosti.. To je ale kurevská škoda !! ;( Naopak soundtrack se Lenertzovi maximálně vydařil, po stránce hereckého obsazení oceňuji některá camea, když se mě moc pobavil například retard Bradleyho Coopera, zato David Koechner však zdaleka nepatří ani ke komediálnímu průměru. A tak Bacha na balóny s klidným srdcem přežijete, jde o záležitost, která sice příliš nenadchne a brzy vyšumí, ale rozhodně ani neurazí !! ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost, takových parodií se už natočilo spousty, ale tahle je rozhodně z ranku nepovedených, bohužel.Kvalitativně to je někde mezi Epic Movie a Date Movie.Film je zoufale nesměšnej a ač Koechnera mám rád, na hlavní roli to určitě není pravej typ.Nakonec se zde nezmohli na víc než parodování Any given sunday. radio, invincible a remmember the titans a mnoho dalších, je to škoda jelikož jsem očekával komedii typu první liga v horším případě něco jako Talladega nights, ale musím konstatovat, že i u toho jsme se bavil vic než zde. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nenechal jsem se odradit nízkym hodnocenim a posadil jsem se k televizi se zásobou lahváčů. Film nabízí asi tak 1000× ohraný téma a hromadu recyklovanejch vtipů, ale já jsem se docela zasmál. Samozřejmě je tahle parodie šíleně přeplácaná a kdyby se polovina (horších) vtipů vyhodila, tak by výsledek byl mnohem lepší. Jinak podle mě ty nejlepší vtipy byly hned na začátku a postupně se pořád úroveň pomalu snižovala. Byl jsem docela rád, když se objevily závěrečný titulky. 60% Nicméně zhruba do poloviny bych dal určitě 4 hvězdy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film nebol premietaný pred kritikmi. (ShortyIC)

Reklama

Reklama