Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Předobraz české obdoby Ano, šéfe. Jenže tento předobraz je prost jakýkoliv hlášek a legrace, kam se podíváš. Celé je to koncipované jako jakýsi reality thriller show. Ramseyho team připomíná agenty FBI a sám Ramsey ztělesnění samotného anděla zkázy pro danou restauraci. Tak je to ale se všemi pořady Gordona Ramsaye. Jeho jsou ovšem akční, temnější a drastičtější a v neposlední řadě i pompéznější. Koneckonců je to světová show, nic z našeho malého rybníčku. Viděl jsem jen tuto sezonu, kdy Gordon Ramsey řádí v USA. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Americká předělávka parádního anglickýho pořadu, která se prostřednictvím svojí blbosti stává nečekaným a silným přesahem, kdy i tomu největšímu ignorantovi dojde, že Američani jsou stádo paranoidně vycvičených vodních melounů s prstem na tlačítku k největší atomové hlavici. Každý díl má jakoprase happyend a morální ponaučení. Ale když se vynechají ty Američani, tak je to fakt zábavný! ()

Reklama

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Nenenene, rozhodne super, ale britska verze byla jednoduse lip dramaturgicky a scenaristicky zvladnuta. Vetsi variabilita "zapletek", min americkejch emoci, vic zajimavejch rozuzleni. Nejen porad rodinny trable nebo nablblej GM. A hlavne v GB bylo vic Ramseyho. Tohle je o level niz. A navic me tam besnilo to "reality show" prestavovani hospod. Tohle je na podobny okrasy prilis dobrej format, nezaslouzil si to. P.S. - Druha serie je fakt crap:o/ ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Zažila som mnoho reštaurácií, idiotov na pracovisku, ľudí, čo nemajú tucha, čo robia... To asi pozná každý, kto v tomto obore pracuje. O to zaujímavejšie je občas vidieť podobné "exkrementy" a byť rada, že to nebolo až tak zlé. No a každopádne ma o to viac fascinuje, že človek, ktorý sa do podobnej show prihlási, tudíž ju videl a vie ako prebieha, nie je schopný si po nasadení kamier do reštiky ani umyť tú posranú chladničku. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Místy velmi předvídatelné a zahrané na maximální efekt. Každý díl má velmi podobný scénář. Ale je to celé neskutečně zábavné a charismatický Ramsey to celé drží pohromadě. Je vidět, že je showman, který přesně ví kdy pořadu dodat šťávu. Lidi dokáže seřvat jako nikdo druhý:-) Co mne ale zarazilo bylo to, že je i skvělým psychologem a na některá obzvlášť tvrdá individua jde rafinovaně psychologicky. Např. jednomu narcistickémum týpkovi večer vynadal do čůráků a druhý den ráno mu promítal na dataprojektoru fotky z jeho života. Kdy byl energický a plný elánu do vaření. Týpka to dojalo a to umožnilo Ramseymu mu promlouvat do duše. Ďábelské:-) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama