Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (84)

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Natočil několik řad anglické i americké verze Noční můry kuchyně a Pekelná kuchyně kde učí kuchaře a výtěž je šéfkuchař v jeho restauraci. Vystupoval v milionech pořadů a do toho stíhá otevírat jednu restauraci za druhou. Jeho někdy né moc hezké jednání a tisíce sprostých slov během jedné minuty ho dokázala proslavit. Je nerad když ho lidi mají za televizní hvězdu on se nejradši zavře do některé ze svých restaurací a vaří. V jeho pořadech vidíme že dokáže být velikej tvrdák ale také má srdce. Stále má nazpaměti z jakých poměrů je on. Snaží se mladé talenty uplatnit ve svých restauracích a něco je naučit. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsey objavuje "krásy" amerických reštaurácii. Na rozdiel od svojej pôvodnej anglickej verzie, tu chýba návrat na miesto činu.Takže ste okradnutí o jeho hodnotenie a hlavne ochutnanie jedál, ktoré mal svojím pobytom inšpirovať. Gordon o niečo viac tlačí na pilu (požiadavky amerických producentov sú jasné, chce to väčšie drama), ale inak znova staré dobré súboje šéfkuchárov o to, kto má väčšie gule. ()

Reklama

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Zažila som mnoho reštaurácií, idiotov na pracovisku, ľudí, čo nemajú tucha, čo robia... To asi pozná každý, kto v tomto obore pracuje. O to zaujímavejšie je občas vidieť podobné "exkrementy" a byť rada, že to nebolo až tak zlé. No a každopádne ma o to viac fascinuje, že človek, ktorý sa do podobnej show prihlási, tudíž ju videl a vie ako prebieha, nie je schopný si po nasadení kamier do reštiky ani umyť tú posranú chladničku. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím. Uznávaný odborník přijede, rozdává rady, křičí, uráží, dělá vše, co se od něj očekává. Nepáře se s ničím, s vedením i personálem si to vyříká pěkně od plic a z očí do očí. Ale pak bych uvítal nějakou praxi: v kuchyni. Například jeden z dílů byl o tom, že si všichni z podniku poplakali a zanadávali, uznali, v čem dělají chybu, a pak došel tým řemeslníků a designerů, „přes noc“ předělal interiér i exteriér restaurace, nakoupil nové nádobí, moderní kasu, vyškrtal jídelníček a.. Gordon všem popřál hodně štěstí. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Gordon jaksi ukončil svojí misi na Ostrovech a Amíci ho poprosili, aby jim pomoh taky. Jelikož USA nemá de facto žádnou svojí kuchyni, čeká na Gordona jeden velkej guláš. Kolik podniků se mu povede zachránit a kolik ne? Shnilá zelenina, špína, hnus, bordel, prošlý výrobky, mražený věci, konzervovaný zboží, majitelé idioti, švábi, mouchy, krysy, plíseň, spáleniny, neschopní kuchaři...a mnoho dalšího uvidíte v Kitchen Nightmares. PS:Amíci rádi opkaujou určitý pasáže, mají rádi takovou tu akčnost a bohužel vypípávaj vulgarismy, což je trochu otravný. Ale jinak je to paráda. Doufám ve třetí sérii! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama