Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Nenenene, rozhodne super, ale britska verze byla jednoduse lip dramaturgicky a scenaristicky zvladnuta. Vetsi variabilita "zapletek", min americkejch emoci, vic zajimavejch rozuzleni. Nejen porad rodinny trable nebo nablblej GM. A hlavne v GB bylo vic Ramseyho. Tohle je o level niz. A navic me tam besnilo to "reality show" prestavovani hospod. Tohle je na podobny okrasy prilis dobrej format, nezaslouzil si to. P.S. - Druha serie je fakt crap:o/ ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Natočil několik řad anglické i americké verze Noční můry kuchyně a Pekelná kuchyně kde učí kuchaře a výtěž je šéfkuchař v jeho restauraci. Vystupoval v milionech pořadů a do toho stíhá otevírat jednu restauraci za druhou. Jeho někdy né moc hezké jednání a tisíce sprostých slov během jedné minuty ho dokázala proslavit. Je nerad když ho lidi mají za televizní hvězdu on se nejradši zavře do některé ze svých restaurací a vaří. V jeho pořadech vidíme že dokáže být velikej tvrdák ale také má srdce. Stále má nazpaměti z jakých poměrů je on. Snaží se mladé talenty uplatnit ve svých restauracích a něco je naučit. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Svatá prostato! Díky za naše, z větší části, poctivé, české kuchyně! Pohlreichův způsob jak zlepšovat úroveň našich restaurací je oproti Gordonovi jen slabým čajíčkem pro batolata. Navíc, jak koukám, i pokora a chuť majitelů zdokonalit vedení svých podniků je úplně někde jinde než ta naše. Resp. je o hodně nižší. Taky se díky Zdendovi a jeho hláškám v naší reality šou člověk alespoň zasměje. Tady je to doslova na nože a někdy si říkám, jestli poteče krev a nebo jen nervy. ()

Bohnice05 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že naše české "Ano, šéfe!" je ve skutečnosti mnohem víc o vaření než tento americký příbuzný britského originálu. Ani trochu nepochybuji o tom, že Ramsey je jako kuchař někde jinde než Pohlreich. Přesto všechno se Ramsey v americké verzi stává spíš poradcem a psychologem v rodinné poradně této reality show, jejíž kulisou jsou restaurace, kde proběhne i "Jak se staví sen" a jídlo je tu až ve vedlejší roli. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Moc dobře udělané, ovšem nemohu se zbavit dojmu, že je to celé předem napsané a tak i odehrané. Vzorec (alespoň u první řady - tedy 10 dílů) je stejný: Gordon Ramsay přichází do hospody, kde je vše špatně. Setkává se s vedením, které má spousty chyb. S tímto vedením pak Gordon bojuje. Vedení restaurace má problémy se změnami. A na závěr přichází jako blesk z čistého nebe náhlá změna šéfa navštíveného podniku, jak v charakteru, tak přístupu. Tedy přijetí Gordonových rad. Tento stále stejně se točící kolotoč ve mě vyvolává otázku, jak moc reálné to vše je. Ovšem i kdyby odpověď byla maximálně negativní, rozhodně to na druhou stranu nenudí, časově odsýpá a Gordona Ramsayho prostě budete obdivovat. 75% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama