Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Třetí shledání dvou huličů, Harolda a Kumara. Po vizuální stránce perfektní bláznivina, avšak nelze to brát jinak než jako jednohubku na odpoledne. I když byl nápad s vánočními huliči dobrý, dalo se z toho vyždímat mnohem více, klišé tam bylo teda požehnaně a oproti prvním dvěma dílům prostě nebylo to pravé ořechové, co bych od Harolda s Kumarem čekal. Přemýšlel jsem nad tím, a nebyl jsem nijak zklamán, jen jsem si nějak nevzpomínal na takovou kupu vtípků jako v jedničce či dvojce, 2 hvězdy. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Naprostá a pro mě hodně nečekaná, kvatliní podívaná. Náramě jsem se u třetího dílu pobavil, kord když 3.díl byl v duchu Vánoc. Povedené a komické 3D scénky, dále Neil Patrick Harris, jehož filmová pasáž v tomto filmu byla fantastická. John Cho a Kal Penn vymýšleli opět samé "bejkárny", jak už jsme byli z předešlých dílů zvyklí. Scéna s neskutečně "propracovaným" plánem jak ukrást vánoční stromeček byla excelentní. ()

Reklama

balone 

všechny recenze uživatele

První díl ušel, dvojka bomba, třetí díl hrůza. Už bych určitě o tom neřekl, že je to road movie, postavy se dostávají do různých situací na různých místech, ale není to ono. Dále Vánoce... no sakra, ten svátek mi americké filmy tak zhnusili, že se už na něj ani netěšim. Potěšilo mě tam pár postav, které znám spíše z internetu, ale to je tak vše. 30% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když se to tak se to, aneb komedie plná omylů o honbě za vánočním stromkem. Po výborné jedničce a vlažné dvojce se Kumar s Haroldem opět trochu posilnili a přiběhli s vydařenou trojkou, která mě bavila daleko víc, než třeba oba poslední Hangovery. 3D: ***** tentokrát není jen zkratka na obalu lapající chtivé zákazníky, protože tvůrci tentokrát vzali tenhle formát smrtelně vážně a celý film na vás i kolem vás z obrazovky něco lítá, nebo vystupuje. Perfektní komedie pro demonstraci telky známým i pro vlastní potěšení. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Pohodová vánoční alternativa pro všechny, kteří mají rádi trošku ujeté a praštěné komedie. Humor je samozřejmě trochu více hrubozrnný, sem tam je to i maličko nechutné, ale v globále to není tak špatné. Jednička s dvojkou možná byly o maličko lepší, ale i trojka si udržuje sériový standard. Mně osobně to potěšilo. Hudba: William Ross ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • V jednom záběru Tood (Thomas Lennon) osloví Harolda (John Cho) "Sulu". Představitel Harolda John Cho ve skutečnosti hrál postavu jménem Sulu ve filmu Star Trek (2009). (spiderpig)
  • Ve snímku účinkuje i RZA, který například skládal hudbu k filmům Kill Bill (2003) či (chelseaman22)

Reklama

Reklama