Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍŠ, CO SE MI DNESKA STALO? NECHTĚNĚ JSEM DOSTAL DĚCKO NA KOKAIN, MÁLEM UHOŘEL ZAŽIVA (díky ukrajinskejm gangsterům), BYL JSEM ZDROGOVANEJ KRETENSKEJMA PUBERŤÁKAMA A PAK TANCOVAL NA VÁNOČNÍ ŠOU, MÁLEM SI URVAL PÉRO A NAKONEC STŘELIL DO KSICHTU SANTU CLAUSE (fakt existuje!!). PROČ? PROTOŽE JSEM CHTĚL, ABYS MĚL KURVA DOKONALÝ VÁNOCE!“..... /// Víte co mě nikdo neřekl? Že se tady hází exkrementama (no dobrá, tak hovnama), vtipný maj bejt kecy o hulení péra (neboj, blejt se bude taky...), je tady nějakej ,,řiťomrd“ a ,,prdička vagínová“, teda věci, vedle kterejch je zhulený malý děcko vlastně vtipný. Můj 12ti letej syn se baví (hlavně to neříkejte manželce – tý mojí...), protože slova ,,píchání“ a ,,kundy“ v Pokémonech (či co to dneska dávaj) moc nepoužívaj. Dospělí se chovaj jako děti a děti... (jsou zhulený – ale to už jsem psal...). Šílenej vánoční příběh, kterej mohl (FAKT!!!) bejt dokonale absurdně černohumornej, kdyby to nekurvili trapáckejma vtípkama(?). Já prostě TYHLE věci nemusím. Opravdu nevím, jestli se smát přilepenýmu péru (ke sloupu, jako v tom Vánočním příběhu...), zjištění, že palačinky jsou pro homouše (pozor...kontrolní otázka: mám rád palačinky?...) a čekat, jestli přijde teplej Barney. Jo a vo čem to vlastně bylo? No a není to jedno?.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám chuť (po Vánocích) na vánočního špeka. 2.) Pobaví mě, že je Ježíš kazišuk. 3.) Honím do pudrem navoněný ponožky (jen pro zajímavost – to už jste 3!). 4.) Thx za titule ,,cl3rick“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že Vianoce s Haroldom a Kumarom ( alebo Kumarom a Haroldom ) budú skvelé, priam božské. Ale tento diel patrí k tomu najslabšiemu, čo títo dvaja chlapíci zažili. A ja Vianoce zbožňujem. Som taký Mr. Perez. Takže som sklamaný, ale viditeľne ma viac mrzí to, že huliči už asi od producentov nedostanú šancu na reparát. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Zklamání je možná daleko větší díky tomu, že první dva díly jsou pro mě opravdu kultovní záležitostí a hlavně nekompromisní kanonádou snadno zapamatovatelných a kultovních hlášek. Very Harold and Kumar Christmas jsou jen opravdu slabým odvarem. Jen pár opravdu vtipných momentů a daleko více těch trapných a nechutných. Celou dobu jsem si říkal proč vlastně tohle dělali. Pro mě zprznění mé teenagerské kultovky. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Styl prvního dílu se nám vrátil a třetí díl je o mnohem lepší jak díl druhý, jen nechápu to horší celkové hodnocení. Já se bavil a schánění stromku takovým stylem se mi prostě zamlouvá a za mě je to krásných 65%. Ubírám hodnocení za kolikrát trapné scénky, kterému se ani tento díl nevyhnul. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Kumar a Herold potřetí, ale bohužel nejtrapnějším a nejnudnějším způsobem. Třetí díl je nuda od samého začátku, bez náznaku originálního nápadu. Děj je slabý a příběh typicky nudný, takže žádná velká změna. Párkrát jsem se pousmál, takže úplně nejhůř nebylo. Na jedno zhlédnutí, s troškou trápení, se toto snést dá.. 4/10 = 40% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

Reklama

Reklama