Reklama

Reklama

Jezero smrti

Trailer

Steve chce vzít svou drahou polovičku, přítelkyni Jenny, na romantický víkend pryč z města k jezeru Eden. V panenské přírodě plánuje požádat Jenny o ruku. Setkají se tam však s partou mladých teenagerů, kterým se moc nelíbí, že jsou na jejich oblíbeném místě vetřelci. Steve se snaží nejprve o vyjednávání, ale zbytečně. Nebezpečný kolotoč hry o přežití se roztáčí ve chvíli, kdy partička ukradne jeho auto a potyčka skončí smrtí psa jednoho člena gangu. Skupinka v čele s psychopatickým mladíkem se rozhodne pomstít způsobem, který se vymyká normálnímu lidskému chápání. Hra na kočku a myš začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 292)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že alternativní antikoncepcí může být i film. Takový smrady by jistě nikdo nechtěl. Uznávám, že mladá generace upadá do kategorie lidská špína a nad jejím chováním občas zůstává rozum stát, ale vyřizování účtů tímto způsobem se mi zdá poněkud ujeté. Romantická pasáž to rozjela skvěle, ale pak to šlo hodně rychle z kopce. Za každou cenu šokovat, heslo spousty dnešních filmařů. V tomto případě to celé vyznělo hrozně hloupě. U dvou scén jsem jen znuděně kroutil hlavou. Určitě poznáte, u kterých to bylo. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Spratci! Tři průměrné hvězdy dávám i za to, že tahle (víceméně) variace na klasické Peckinpahovy Strašáky rychle odsýpá a za výbornou Kelly Reilly, kterou jsem dosud znal jen z "chladných" kostýmních rolí v Pýše a předsudku či Sherlocku Holmesovi. Nijak víc mě ale Jezero smrti neuchvátilo. Ani nevyděsilo.__P.S. Dobrý TV dabing, obzvlášť u dětských rolí, což nebývá nejjednodušší věc. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Velmi drsná letní vybíjená, při níž na jedné straně stojí manželský pár a na druhé partička všeho schopných teenagerů, je napínavá od začátku až do konce. Ovšem sílu takového Vysvobození nemá ani náhodou. Přesto za jedno podívání Eden Lake určitě stojí a moc chyb na něm nenajdete. Je to taková formálně dokonalá, ale hodně chladná brutalitka. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kurva fix budu taky zabíjet!!! Občas se mi prostě stane, že mě nějakej zásadní kousek totálně mine. Jako v tomhle případě obal mě nikdy moc neoslovil. Říkal jsem si no jo další průměrná vyvražďovací teanegerská srajda... Ach jak jsem se mýlil. Dlouho jsem se tomu vyhejbal. Dneska mi to kámoš pustil a já už rozumím všem těm vesměs pozitivním ohlasům tady od pravých milovníků slasherů. Tenhle kousek je opravdu promakanej cítíte tu skutečně tvůrčí nadšení a radost z každé smrti a přitom to není ani žádná laciná píčovina bez hlavy a paty a kromě toho, že si užijete solidní masakr vás možná i film donutí k přemýšlení co, že je to vlastně omezování osobní svobody co je povoleno a tolerováno a co se vlastně může a co ne. Shrnuto vaše osobní svoboda končí tam kde omezujete druhé, ale můžete to taky vyřešit tím, že zabijete každýho kdo vám tu vaší svobodu naruší. Tak jako tak hutnej film 5* to sice nebude, ale jinak parádní maso.85% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Kurevsky krásnej lom a děti, jejichž výchova se rodičům vymkla z rukou…. Musím u hororu přistoupit na nelogické chování? Opravdu musím? Já říkám, že ne! To ať si klidně chcípnou! A tady se to celkem daří! Napínavý to je, vždyť jde o život a jak vidíte, emoce to dokáže vzbudit taktéž. Dále je to krvavé (přiměřeně) a díky chování některých jedinců stupidní (hodně). Ale 83 minut, ve kterých se stále něco děje a máte chuť vtrhnout mezi ty parchanty – asi stojí za shlédnutí. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ **** Co uvidíme (možná) příště? Jsou opravdu jen dva druhy dětí? Jedni od jezera, druzí z rumunských lesů? Kdo je horší? Kam patří Mirek Dušín? ()

Galerie (36)

Zajímavosti (16)

  • V scéne po návrate na pláž je možné vidieť tieň mikrofónu. (mivr)
  • V scéne, kde skupine mladých ľudí uteká pes za párom ležiacim pri jazere, majiteľ psa na neho volá menom feny Bonnie, pričom kamera pri ďalšom zábere odhaľuje, že je to pes. (brutale)

Reklama

Reklama