Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (520)

Larky 

všechny recenze uživatele

Po hodně nepovedených komedií...např. posledních Prcičkách, přišla zábavná komedie o cestování časem prostřednictvím výřivky...hlavní čtyřka ztroskotanců vedená Johnem Cusackem hraje dobře...dialogy jsou sice dost sprosté, nicméně zábavné a mají spád...stejně jako celý film + nostalgické 80tky...75 % ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších bláznivých komedií, které mám většinou rád, ale tato mi naprosto nesedla. Trapný nápad o cestování do minulosti, kde se nevyskytují téměř žádné hlášky ani vtipy a kde hrají velice špatně vybraný herci ve vedení s Johnem Cusackem, který se s hlavní rolí míjí velkým obloukem. Dvě hvězdičky za Roba Corddryho a pár velice vzácných vtipných momentů. 35% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Stratené v neprehľadnej kope skvelých momentov, trefných vtipov a guilty pleasure vyprsknutí. Jedine tá hlavná dejová línia je tak ukotvená v neprestajnom vtipkovaní, že nevytvára vzťahy, charaktery a už vôbec nepôsobí ako prvok dramatizácie smerujúcej k epickému vyvrcholeniu. Veľa postáv zbytočných a tie hlavne trestuhodne nevyužité. A tam, kde nie sú emócie a zostanú len vtipy, je niečo v neporiadku. Nie natoľko aby som hrešil a nadával, ale je mi trocha ľúto toho, že sa mohlo jednať o naozaj perfektnú komediálnu záležitosť. Takto priemer. Ale veľmi, veľmi pozerateľný. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná americká komedie, která se zaměřuje na filmaři oblíbené cestování časem a vlastně ani nenabízí nic tak nového a nezapomenutelného kromě pár opravdu povedených vtipných scén, které však k tomutu žánru patří a jejich přítomnost je nutností. Nejlepší postavou byla bezkonkurenčně veverka, která tvrdě konkuruje Scratovi z Doby ledové. Zkrátka jedna z mnoha dalších oddychovek, která do pár hodin vyšumí z hlavy, ale i tak jsem se párkrát zasmál. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je o mně všeobecně známo, že hamouním. Hamty hamty, ať mám víc než tamty, syslík hadr, Harpagonovo větší brácha a tak dále, a tak dále. Proto když stahuji cosi, co má dostupné i pokračování, jedu to v bloku, naprudko a drsně, abych pak uspokojen usnul s pocitem dobře provedené krádeže. Prostě si po té ,,share" dřině spinknu a zdá se mi o plných spížích, naducaných trezorech a zajištěné budoucnosti. O to větší je pak zklamání, když druhé a další díly odhazuji do treše, aniž bych je sebeméně použil. K meritu věci - právě kvůli tomu jsem si povzdechl u likvidace druhého dílu momentálně komentované záležitosti. Dle všech ukazatelů je totiž ještě řádově horší, než zítřejší flám číslo jedna. A již u něj jsem, slušně řečeno, nebyl zrovna nadšen. Jde o skutečně horší variantu pubíkprdkrk komedie, při které mi v koutku cuklo snad jen proto, že se hemifaciální spazmus hlásil o pozornost. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)
  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)
  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno