Reklama

Reklama

Na cestě

(seriál)
Česko, (2006–2022), 255 h 19 min (Minutáž: 25–30 min)

Režie:

Jaromír Marek, Jiří Diarmaid Novák, Otto Kallus, Jana Počtová, Mojmír Kučera, Jana Boršková (více)
(další profese)

Série(24) / Epizody(587)

Obsahy(1)

Na cestě s Jiřím Bartoškou a Miroslavem Donutilem. (Česká televize)

Recenze (38)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Cestovatelský a turistický pořady já mám rád a myslím si, že je to jeden z mála projektů televizní zábavy, který stojí za shlédnutí. Viděl jsem díl o Šumavě a byl jsem příjemně překvapen jeho sdělností a pěkným obrazem. Trochu mě tam rozčilovali narátoři Bartoška s Donutilem a jejich "humor", ale přežít se to dá. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé obrázky z většinou neprofláknutých koutů světa doplňuje dvojice Bartoška - Donutil vtipnými komentáři. Počet navštívených míst je velmi vysoký, struktura jednotlivých dílů se v podstatě nemění a to je jednoduchou příčinou toho, že i zábavný popis místních zvyků mi po čase poněkud zevšedněl. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na cestě je jedním z nejlepších dokumentárních cyklů, jaké kdy byly natočeny. Díky tomuto pořadu má člověk možnost nahlédnout do nejrůznějších míst naší Země, kam by se s největší pravděpodobností nikdy nepodíval. Zároveň tento pořad může sloužit jako dobrá reklama na dovolenou, či naopak jako odstrašující příklad, kam nejezdit. Na cestě u mne vyvolává stejně kladné pocity jako její předchůdkyně Cestománie (http://www.csfd.cz/film/225585-cestomanie/) a Nová cestománie (http://www.csfd.cz/film/273078-nova-cestomanie/), která se ovšem u diváků dočkala zavržení. [2542. hodnocení, 32. komentář, 75%] ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další s cestopisných dokumentů, Tentokrát nás provází Bartoška a Donutil. Dalo by se říct, že cestománie nastavila určitou laťku a ostatní se jí snaží kopírovat, někdo věrně, jiný líp či hůře. Tady si myslím je to hodně podobné a hlavně pořád je to zajímavé a vždy se rád podívám. Hlavní protagonisté jsou slušně vtipný a spíš se nám snaží vtipně něco říct než za každou cenu být vtipný. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož nejsem vládcem času, nesnáším dlouhodobé kodrcání dopravními prostředky a poněkud pohrdám upřímnou vírou v peníze, tak jedinou mou možností k poznání světa se mi jeví příležitost jednou týdně si na půl hodinky zagaučingovat u pohodového cestopisu a pak si na mapě zakřížkovat místo, kde už to znám. Kde já už všude nebyl. ()

Galerie (4 187)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení dokumentu posloužilo jako způsob financování celoprázdninové expedice tří kamarádů na Nordkapp. (kukide)
  • Vojenskou základnu využívají USA od roku 1902. (M.B)

Reklama

Reklama