Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

akisha 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem relativní zábavu, ale byla to dost nuda. Dylan Walsch ještě svou roli uhrál docela dobře, ale jinak není na tom filmu nic zajímavýho nebo výraznýho, hlavně pokud stejně od prvních sekund je další vývoj příběhu všem jasnej. Tudíž sledujeme jen to, co všichni čekáme a navíc přesně tím způsobem, jakej čekáme. Vlastně by se dalo říct, že si u toho filmu stačí přečíst obsah a film už ani není třeba sledovat. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

X-tý remake postaršieho hororu...ale tento nedopadol vôbec zle..náhodou Stepfather je celkom dobrý skôr thriller, ktorý si pekne buduje napätie - najmä vďaka hlavnému hercovi....remeselne zvládnutá kamera, dobrá voľba ostatných hercov - Dylan Walsh (Gossip Girl) je dosť dobrá voľba...celkovo Stepfather je síce predvídateľný, ale v rámci remakeov, ktorá sa na nás valia neustále je tento nadpriemerným... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Remake hororu Otčím, ve kterém původně hrál Terry O´Quinn, si režijně vzal na starost převážně televizní režisér Nelson McCormick, který se po hororu Maturitní ples snad definitivně etabloval i na poli filmového hororu. V původní verzi hrál postavu psychicky narušeného muže Terry O´Quinn, v nové verzi ji ztvárnil Dylan Walsh, který si nevede vůbec špatně, a i tentokrát razí heslo, že ten, kdo jen trochu chce narušit plány jeho představy o dokonalé rodině, na to šeredně dojede. Původní film lépe pracoval s psychologizací postav, ale nová verze zase lépe buduje napětí, umí výborně pracovat s klasickými hororovými proprietami a oproti původní verzi zde svou významnou roli v příběhu sehrávají i mobilní telefon a počítač. Finální střet s maniakem se docela povedl. Tento remake považuji za zdařilý a myslím si, že na původní film se už stejně dávno zapomnělo, protože to nebyl žádný zázrak. Tahle verze sice až tak moc v ničem nepřekvapí, nějaké rozdíly oproti originálu se najdou, ale koncept zůstal zachován. Co dodat? Nový hororový Otčím je hlavně pro ty, co originál neznají a vedle Dylana Walsha, který veškerou pozornost strhává na sebe, je zde k vidění sličná Amber Heard. Tento remake svoji původní předlohu překonal. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Stepfather ma veľmi milo prekvapil nečakal som že to bude až také napínavé a dramatické. V podstate môžem povedať že som nadšený,film mi naprostol sadol. Možno to bola zhoda okolností (momentálna nálada,miesto zhliadnutia filmu,spoločnosť,fľaša červeného vínka...) ale naozaj som bol maximálne spokojný a uvažoval som nad piatimi hviezdičkami,ale to by bolo veľmi subjektívne hodnotenie, takže ostanem pri štyroch. Ešte by som doplnil že krásna Amber Heard okorenila celý film a jej promenáda v plavkách vylepšila celkový zážitok z filmu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Remake původního filmu nepřináší logicky nic nového, jede v kolejích předchozí celé trilogie. Ono asi těžko na dané téma vymyslet něco jiného - vrah rodiny, do níž se přiženil, ale ona ho zklamala, si najde jinou. Dokonce úvod až příliš kopíruje snímek z roku 1987, což nakonec zas tak nevadí. Kromě prozíravého Michaela jsou všechny postavy naivní a chovají se hloupě, proto musí zaplatit. Člověk s nimi ani moc nesoucítí. Na rozdíl od posledního krvavého filmu jsou tu vraždy tuctové spokojující se s házením ze schodů, dušením a topením. Na co má David ten krásný kufříček s nástroji asi ví jen rekvizitář. Poslední čtvrtina napětí má, o tom žádná, napomáhá i prověřené klišé v podobě bouře. Z průměru to film ovšem nevytáhne a já nakonec původní hodnocení ponechávám, byť je spíše na 2*. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)

Reklama

Reklama