Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Bavila jsem se slušně, jen ta druhá půlka filmu mi připadala kompletně postavená na hlavu, když se najednou úplně ze všech stali zabijáci, to jsem si musela klepat na čelo, to bylo tak trapný a absurdní (asi to mělo být vtipné...?), že jsem musela snížit na hodnocení ze tří na dvě, protože se mi z toho totálně nadzvedly mandle... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, která od akčního přejde k romantické komedii, aby se v druhé půli zvrhla v téměř absurdní přesto zábavnou frašku, kde nikdo není tím, za koho se vydával nebo kým se zdál být. Dialogy místy bizarní, Kutcher často na zabití, takže se ani nedivím, že mnozí chtěli sejmout jeho nebo scénáristu. Naštěstí to od počátku do konce držela výborná Katherine Heigl a skvělý Tom Selleck. Hlavní díky nim jsem se dobře bavil a až do samého závěru. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání ze strany Katherine Heigl. Po zhlédnutí Ugly Truth, jsem byla přesvědčená, že už je na nějaké úrovni ve vytváření rolí pro romantické komedie. Ale tohle bylo otřesné. Možná to bylo celou tou kombinací = špatně zahrané + hloupá role + otřesný dabing (ale ten jí promíjím). Ale není právě na herci, aby dodal něco solidního ze sebe i hloupé roli, kterou ztvárňuje? Možná je můj negativní postoj ovlivněn i tím, že ze srdce nesnáším uječené ztvárnění postav. Původně jsem si myslela, že kámen úrazu tohoto nenáročného filmu bude pouze Kutcher, ale vedle zmítající se a uječené Katherine to s podivem podělali oba. I když druhou polovinu filmu už mě zase bavila o něco víc Katherine. Věděla jsem, že půjde o slabý film, když jsem si ho pouštěla, ale že se to bude táhnout jak nedovařená nudle, na které občas narazíte na něco dobrého. No, na to jsem připravená nebyla:) Čekala jsem víc akce. A jestli Vám mám radit, pusťte si to až tak od 45 minut.. do té doby se tam nic neděje. ()

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Vrahouni se skládají ze dvou polovin. Z otravné a snesitelné. V první půlce se tváří jako klasická romantická komedie. Asthon Kutcher je tajemný, Katherine Heigl roztržitá a oproti tisícovce jiným rom-komů to nemá vůbec nic navíc. Spíš naopak. Romantika nulová, o smíchu si můžete nechat zdát. Ve druhé polovině se do děje připlete spousta tajných agentů, trochu akce, zrychlí se tempo a z toho všeho tlačení na pilu sem tam vyleze i nějaký ten ucházející vtip. Mezi kulkami zkrátka ústřední duo překvapivě nudí daleko méně, než při cukrování. Ale na vyhrabání se z vod průměru to pořád nestačí. Takhle nějak by vypadali Pán a Paní Smithovi, kdyby se natáčeli rovnou na video. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ve filmu fungují snad jen akční scény (myšleno bitky). Zbytek filmu bych neváhal hodit do odpadu. Dialogy nelítostně debilní, herecké výkony katastrofální. Ke konci mě již film připomněl Hot Fuzz, kde útočili důchodci. Tady to byli sousedi. Jedna nebo dvě vtipné hlášky nemohou tento film zachránit, navíc se to nejlepší skrývá již v traileru. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)
  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama